perjantai 10. toukokuuta 2013

Kesähattu ja tempaus

Aamulla oli vuorossa tällaista:


10 minuutin tempaus meneillään.

Aamulla oli vika testinosto kahvakuulassa, 6 minsan työntö ja 10 minsan tempaus. Tää oli ehdottomasti raskain setti näistä kolmesta testinostosta, mutta nyt on mieli hyvä kun kaikki on tehty. Ja eilisen "hiilaritankkauksen" jälkeen jaksaa taas treenata. Miten ihminen voi syödä niin paljon Prinsessakakkua, että se alkaa maistumaan pahalta?! Tai sit mä en vaan ole oikea prinsessa :) .

Kuvailin taas nostot kännykällä ja latasin youtubeen valkulle lähetettäväksi. Kyllä saa (melkein) koko päivän latailla noita videoita, niin on hidasta. Sitten kun olin suurella työllä ne ladannut niin huomasin, että työntövideo oli vahingossa zoomautunut mun keskivartaloon. Siinä sitten kuusi minuuttia kuvaa siitä mitä keskivartalossa tapahtuu työnnön aikana.

Hyvä kuitenkin ottaa tota videota ja itsekin katsella miltä touhu näyttää. Katsoin pätkän nostosta noin vuoden takaa ja kiva huomata, että on siellä jotain tapahtunut, niin tekniikassa kuin kropassakin :) .

Illalla heitin tyttären Laurentius-salille esiintymään tanssikoulu Funkan kevätnäytökseen ja kävin itse 45 minuutin sauvakävelylenkillä. Kiva kävellä eri puolilla Lohjaa ja katsella millaista asumisseutua missäkin on. Mun talven ulkoilut on kyllä ihan nollatasoa, mutta nyt kun on lämmin (oli liiankin kuuma takki päällä) on kiva käppäillä ulkona. Siinä tulee mietittyä kaikenlaista samalla kun katselee maisemia. Olen ottanut tän sauvakävelyn harvinaisen rennosti. En ole mittaillut sykkeitä tai laskenut kilometrejä tai vauhteja. Kivaa rentoilua :) .
 
Lenkin jälkeen vähän äitienpäiväjuttuja <3


Ja iltapalalle Kesähattuun. Aurlahden rantaan on avattu ihana kesäkahvila Kesähattu. Nyt voi suositella täydestä sydämestä. Niin viihtyisää ja ihania, vähän erilaisia herkkuja tarjolla. Tänään vasta oikeesti tajusin, että nyt on lämmin! On kevät!Tytär otti vohvelin makealla täytteellä ja mä otin savuporotäytteellä. Nam!


Kesähatusta saa myös esim piknik-koreja mukaan ja erilaisia tapaksia. Täällä tullaan käymään tänä kesänä vielä monta kertaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti