torstai 23. toukokuuta 2013

Kevätväsymystä ja -kiirettä

On pitänyt kevätkiirettä :) Tyttärien synttärijuhlat on viimein taputeltu tältä vuodelta. Sunnuntaina vielä oltiin juhlimassa pienellä porukalla Huimalassa. Mä sain tulevia treenejä suunniteltua aika kivasti siellä samalla kun lapset riehui pitkin salia. Mulla oli omat eväät mukana, joten sain vältettyä kaikki herkkuhoukutukset.

Reissun jälkeen tein pikaisesti oman kahvakuulatreenin ja sitten Lohjan porukan treenien veto. Treenin oli juuri lätkän pronssipelin aikaan, mutta muutama innokas kuitenkin saapui paikalle :)  Heilautuksen ja tempauksen tekniikkaa harjoiteltiin.

Illan päätteeksi vielä 40 minsan kävelylenkki. On ihan kesä! Niin lämmintä :)

Tämä viikko on startannut vähän väsyneissä fiiliksissä. Aamulla tekisi mieli vaan kääntää kylkeä kun kello soi. Vireystaso on kyllä tehnyt mahalaskun!

Maanantaina kuitenkin kuopuksen kanssa lenkkeiltiin, minä sauvoin ja hän pyöräillen. Lenkin jälkeen tuntui, että jotain voisi vielä tehdä joten tein vatsoja (harvoin tulee tehtyä virallisia vatsalihasliikkeitä) ja puolen tunnin venyttelyt vielä päälle niin kyllä olin valmis unten maille.

Tein ystäväni ohjeella papu-kala-katkarapu-keittoa ja tuli hyvää!

 

Nam nam!
 
Eilen töiden jälkeen oli taas hirveä väsymys ja otin siinä pienet unet. Siitä sitten reipastuin ja lähdin sauvakävelemään pikku sateeseen. Toimi hyvin lämmittelynä kahvakuuulatreenille. Kummasti tuli lisää virtaa pikku unista.

Treenit ovat nyt olleet vähän tylsästi vaan sauvakävelyä ja kahvakuulan nostamista, mutta toisaalta kun se nyt hyvältä tuntuu, niin näillä mennään.

Viikonloppuna tulee sitten kaikenlaista uutta kivaa, kun huomenissa pyyhällän Vierumäelle Painonnostoliiton Voimavalmennusseminaariin! Odotan niin kovasti, tulee varmasti ihan huippu viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti