sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viikonloppukivaa

Aika touhukkaan ja osin kuluttavankin viikon jälkeen päätettiin tehdä lauantaina vaan kivoja juttuja. Meillä on viiden lapsen viikonloppu, joten kivat menee sitten sen mukaan mistä lapset tykkää. 


Lasten aamiaiset


Ja aikuisten. Ihana pitkä aamiainen Hesaria lueskellen. Kiitos aamuisten lastenohjelmien!

 
Tällaistakin projektia ehdittiin aloittelemaan. Lapsille oli omat palapelit.
Tätä sitten jatkettiin aika myöhän yöhön ja valmiiksi tuli tänä aamuna.
 
 
Aamupäivällä lähdettiin capoeira-treeneihin. Puolen vuoden tauon lajista kyllä huomasi, huh huh mikä hiki tuli! Mutta oli kivaa, voi että kun on mahtava tunne treenien jälkeen! Tänä aamuna treenin tulokset sitten tuntui tuolla takaosastolla aika imakasti. Huomista mielenkiinnolla odotellen. Mulla ainakin lihaskivut uudesta ärsykkeestä on aina pahimmillaan kahden päivän päästä.

 
 Linkkari

 
 
Vasenta rannetta suojellen kärrynpyöriä.
 
 
Capo-treenien jälkeen tosi pikainen kotona käynti, ruokaa ja pikasuihku. Sitten kuopuksen vienti balettitunnille Funkaan.
 
Baletista suoraan lähdettiin tänne:
 
 
HopLop Esport Areena.
 
Oltiin HopLopissa viisi tuntia! Mulle varmaan ennätys. Lähdettiin sieltä juuri ennen sulkemisaikaa. Lapset oli niin punaposkisia ja hikisiä, mutta ihan uskomaton jaksavuus heillä on tohon hyppimiseen ja kiipeilyyn! Pelattiin hetki koko porukalla sählyä, joten aikuisetkin sai kivan hien pintaan.
 
Kauhee meteli siellä oli, mutta silti aika rentouttavaa. Mä lueskelin yhden lehden läpi ja puuhailin iPadillä kaikenlaista. Mulla on varmaan kolmen viikon Me Naiset lukematta, kun on vaan ollut niin paljon muuta luettavaa ja tekemistä.
 
 
 Reissussa ei ole pakko syödä epäterveellisesti. Tosin lapset kyllä pääsi Heseen.
 
Tämä takasi kyllä viikon parhaimmat naurut:

 
Olikohan Pirkka-lehdessä.
"Kahvakuula on hyvä puolukan survoja tuorekelmulla suojattuna. Samalla treenaat käsilihaksia"
 
Heh heh :)

1 kommentti: