torstai 30. heinäkuuta 2015

Iltalenkillä Haikarista Aurlahteen

Eilen illalla lähdettiin iltalenkille rantaan. Autolla ensin Haikariin ja sieltä käveltiin rantaa pitkin Aurlahteen. Jostain syystä mä en ollutkaan koskaan kävellyt tuota reittiä. Haikarista Aurlahteen onkin tosi lyhyt matka rantaa pitkin.Ja just kun kirjottelin, että vauva ei nuku vaunuissa niin veteli sikeitä koko reissun ajan :)Porla
Ihan uskomatonta, että kohta on elokuu ja nyt olin ekaa kertaa tänä kesänä Aurlahdessa. Nämä lasten uudet virikkeetkin näin vasta nyt ekan kerran livenä. Huomaa, että helteisiä uintipäiviä on ollut vähänlaisesti.Järvellä oli aika paljon toimintaa näin tavallisena arki-iltanakin. Oli melojia, purjehtijoita ja veneilijöitä ja muutama uimarikin. Kiva, että rannassa on toimintaa vaikka ilmat ei varmaan yrittäjiä ole nyt suosineet. Rannastahan saisi vuokrata SUP-lautoja ja flyboard-lennätystäkin on Lohjalla tarjolla.

Meillä oli ajatuksena käydä kahvilla rantaravintola Kesähatussa, mutta valitettavasti oltiin liian myöhään liikenteessä ja kahvila oli jo kiinni. No ensi kerralla sitten sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti