lauantai 8. elokuuta 2015

Painonnostokoulu alkoi!

Keskiviikkona alkoi painonnostokoulu MixTremeSportissa. Mähän halusin näin syksyyn (tai kesähän nyt vielä on) jonkin oman ohjatun harrastuksen ja ilmoittauduin painonnostoon.

Niinpä keskiviikkona tankkasin vauvan täyteen maitoa ja lähdin Mirvan salille ensimmäistä kertaa. Meidän ryhmässä on seitsemän vähän eri tasoista nostajaa. Ryhmän koko on tosi hyvä, jokainen saa henkilökohtaista ohjausta. Meillä on ainakin elokuun ajan tempaus päälajina, ehkä syyskuussa otetaan sitten työntö.

Tunnin aluksi käytiin vähän läpi treenaajien taustoja ja sitten alkulämpäksi tankojumppa. Mä tein kolmen kilon tangolla. Tehtiin kyykkyjä ja vauhtipunnerrusta.

Itse treenissä tein kahdeksan kilon tangolla (+ lopussa lisäsin pienet lukot päihin 😀) tempausta nivusilta. Toistoja tuli ihan kivasti, mutta kaikki tosi hyvissä voimissa, kun tehtiin vuoronperään samalla tangolla parin kanssa. 

Treeni oli kyllä ihan huippu! Lopussa alkoi jo reisissä tuntumaan, että kyykätty on. En silti ois uskonut miten kipeet etureidet oli kaksi päivää treenin jälkeen. Hih, ihan parasta!

Jännä miten treenin aikana ei tullut mietittyä mitään muuta, mutta heti treenin jälkeen meinasi sydän pakahtua, kun tuli niin ikävä vauvaa. Hirveellä kiireellä ajoin kotiin, missä vauva pötkötteli hyvin tyytyväisenä papan masun päällä. Kotona siis pärjätään ihan hienosti äidin treenien ajan. Mun mies kyllä hoitaa vauvaa ihan siinä missä minäkin, ainut mitä ei voi tehdä on toi imettäminen. Vielä ei olla pulloa annettu, joten senkin takia pitää kiirehtiä kotiin.

Nyt vaan odotellaan ensi viikon treenejä. Kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti