tiistai 25. elokuuta 2015

Tainan puolimaraton osakilpailu 2

Mun kahvakuulavalmennettava Taina osallistui reilu viikko sitten puolimaratoncupin toiseen osakilpailuun. Kisa pidettiin ekan osakilpailun tavoin Helsingissä Optimal Performance Centerillä ja järjestävänä seurana Liftarit (Lift me up).

Puolimaratonissa nostetaan yhtä kahvakuulaa vapain kädenvaihdoin puoli tuntia. Lajina Tainalla on oalc, eli rinnalleveto-työntö. Tässä cupissa lajin pitää pysyä samana, mutta kuulan painoa voi vaihtaa eri osakilpailuihin.
Taina on nyt nostanut kaksi ekaa osakilpailua 12 kiloisella kuulalla. Ekan osakilpailun tulos oli 253 toistoa ja toisessa tulos oli 338. Hieno petraus parissa kuukaudessa! Nyt lähdetään treenaamaan viimeistä Tanskassa joulukuussa järjestettävää osakilpailua varten. Siellä on tarkoitus nostaa puolimaraton 16 kiloisella kuulalla! Kisan pisteet lasketaan niin, että kuulan koon mukaan tulee kerroin jolla toistot kerrotaan. 12 kiloisella kerroin on 1,5 ja 16 kiloisella 2.

Cupin viimeinen osakilpailu järjestetään Tanskassa. Siihen voi kyllä osallistua myös virtuaalisesti, mutta meillähän on tietysti lentoliput joulukuuksi Tanskaan on jo ostettu ✈️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti