perjantai 28. elokuuta 2015

Vauva matkassa

Meidän vauva on nyt 3,5 kk vanha. Tuntuu kuitenkin niinkuin hän olisi ollut aina täällä. Tämä kesä on kuitenkin ollut aika erilainen kuin aikaisemmat. Ollaan siis tehty erilaisia reissuja tosi paljon vähemmän kuin aikaisemin. Toki sääkin on ollut aika kummallinen, mutta suurin syy on ollut pikku-herra joka ei viihdy autossa, ei sitten ollenkaan. Mun tytöt oli jo vauvoina kunnon automatkaajia, uni tuli heti kun auto hyrähti käyntiin. Pikkuveli on toista maata.

Vauva on kyllä erittäin hyväntuulinen ja leppoisa kaveri kunhan vaan saa olla sylissä tai rinnalla. Mutta ihanasti tämä kesä on mennyt ihan näin kotona ja lähiympyröissä pyöriessä.

Ajattelin nyt kuvin kertoa miten meidän kesä vauvan matkassa on mennyt. Yhdellä kivalla reissulla kyllä oltiin ihan hiljattain, mutta siitä lisää omassa postauksessaan.


Sylissä <3 Nuuksiossa ulkoilemassa ja piknikillä.Hyvinkäällä katsomassa Super-Pesistä. Vauva ruokailun lomassa tuomitseen kopin :)
Kuvan otti Virve.Kummitädin kahvakuulakisoja katsomassa.Virkkalassa pesiskentällä, kesän vakiopaikka.Tammisaaressa. Ensi kosketus rantaelämään.Äidin duunissa mukana apuvalmentajana. Kuula painaa vielä toistaiseksi enemmän kuin nostaja!Vikin naisten kesän viimeistä peliä katsomassa ja taulupoikana, kuten niin monta kertaa tänä kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti