keskiviikko 13. elokuuta 2014

Lomakuulumisia

Oho, onpas nyt lomailtu, myös blogin kirjoittamisesta. Nyt onkin sitten paljon kirjoitettavaa.

Aluksi syksyn kahvakuulakursseista. Lohjan treenit ovat jo alkaneet ja treenaamme sunnuntaisin Moision rannassa klo 18-19 niin pitkään kun säät sallivat. Jos sataa siirrymme Kirkkokadun voimailutilaan (Kirkkokatu 2, tunnetaan myös Terveystalon nimellä). Treeneissä opetellaan kahvakuulan perusliikkeitä, tehdään aikasarjoja kahvakuulalla, treenataan myös oman kehon painolla ja sisälle siirryttyä käytössä on myös levytangot ja -painot, joten hyvin monipuolista treeniä on luvassa. Sopii ihan kaikille, painojen avulla treeni voidaan skaalata jokaiselle sopivaksi. Ja tietysti kehonhuoltoa unohtamatta, kaikkien suosikki putkirullaus saa syksyn aikana seurakseen myös pallolla tehtävät lihashuoltoliikkeet.

Sammatin treenit alkavat syyskuun alussa.Tervetuloa siis kahvakuulatreeneihin. Ohjaan myös Hiiden Opistolla torstaisin Roution koululla. Siitä lisätietoa Hiiden opiston nettisivuilla.

Sitten lomaan. PT-asiakkaiden kanssa olen kyllä treenaillut, mutta toimistolta on lomaa. On kyllä ollut ihanan liikunnallinen reilu viikko. Olen liikkunut itse, lapset ovat liikkuneet ja myös tv:stä on seurattu superpesistä ja yleisurheilua.

Pesis on kyllä ollut hyvin edustettuna meidän lomalla. Ollaan oltu sekä lasten että aikuisten kesäpesiksessä, katsomassa pelejä sekä kirjurina. Parasta kesäpuuhaa.

Viime viikolla pyöräiltiin 38 km (kauheessa vastatuulessa alkumatka) ja osa lapsista on aloittanut yleisurheilutreenit Virkby Startissa.

Ihanasta lämmöstä on nautittu myös rannalla.Tammisaaressa
 
 

Ja Seurasaaressa eväretkellä ja uimassa.
 


Wanna be merenneito meren rannassa.
 
 
 
Esikoinen aloitti oman blogin. Janissan elämään pääset tutustumaan blogissa.
 


Mä ryhdistäydyin keittiössä, kun mies oli kuumeessa.
Tein lämpimiä vuohenjuustoleipiä Me Naisten ohjeen mukaan. Hyviä tuli :)
 


 
Ja tänään käytiin ostoksilla. Ihanat kengät löytyi alesta ja esikoiselle uudet lenkkarit myös, pieni ekaluokkalainen sai sadetakin ja sisäkengät kouluun. Hienosti on koulu lähtenyt hänellä käyntiin. Jo ekan päivän jälkeen neiti kielsi mua saattamasta. Olen kuitenkin saanut jotenkin puhuttua itseni mukaan koulumatkalle :) Ja esikoinen on jo kuudesluokkalainen. Reippaat tytöt mulla!
 

 

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti