torstai 19. helmikuuta 2015

DOMs risteily

Käväisin lasten talviloman kunniaksi Tallinnassa mun tyttöjen ja miehen vanhimman tyttären kanssa. Mukana olivat myös mun siskot lapsineen sekä yksi ystäväperhe. Hauska reissata isommalla porukalla, lapsilla oli oikein kunnolla seuraa mukana.
 
Ihan peri kertaa reissussa kävi mielessä että onkohan se ihan pakko treeneissä kyykätä kuusi minuuttia, jos on jo reippaasti raskaana. Jalat oli niin kipeät maanantain ja tiistain, että oikeesti piti miettiä miten rappuset laskeudutaan alas. Ihmeellinen tönkkökävely aiheutti sen, että seuraavaksi oli polvet (ei ole ikinä ennen olleet kipeät!) ja pohkeet jumissa.
 
 
 
Heti risteilyn alkuun meille oli varattu Buffa ja ei sieltä kyllä ilman ylilyöntejä selvitty. Onneksi eilisessä neuvolassa ei ollut paino mitenkään hirveesti noussut ja aikaisemmin käydystä sokerirasituksestakin tuli puhtaat paperit :)Nykyajan matkaseuralaiset ei valittele tylsyyttä on kun on aina kännykät ja pelit saatavilla.
Itse olen niin vanhanaikainen etten oikein noiden pelien päälle ymmärrä.


 
Bileet :)
 

 
Näin muhkeassa kunnossa ollaan raskausviikolla 30. Ihan hullua ajatella, että 10 viikkoa laskettuun aikaan ja neljä viikkoa äitiyslomaan! Huh, kohta se pikku prinssi on oikeasti täällä. Sisarukset ei malttaisi enää millään odottaa ja itsekin odotan kyllä varsinkin äitiysloman alkua aika paljon. Toimistossa ei jaksaisi enää yhtään motivoitua.
 
Kuva on otettu Virukeskuksen lelukaupassa. Aikamoinen paratiisi lapsille!
 


Kotona sitten paluu arkeen:)
 
Risteilyltä ajeltiin suoraan Sammattiin vetämään kahvakuulatreenit.
Kyllä uni maistoi kun lopulta pääsin kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti