tiistai 22. huhtikuuta 2014

Uudet nettisivut ja lämpimän Pääsiäisen kuulumisia

Ihan ensimmäisenä: tattadaa, mun firman uudet nettisivut www.merjansportti.com löytyy tuon linkin takaa! Olin suunnitellut itselleni jos jonkinmoista tekemistä pääsiäisen pyhiksi, mutta nuo nettisivut oli oikeastaan ainoa asia listalta jonka sain tehtyä :) Oli niin huippu ihanat ilmat, että olisi ollut synti viettää pyhät sisällä.

Tässä muutama kuva pääsiäispuuhista. Lapset huiteli menemään pihalla aamusta iltaan ja me aikuiset yritimme pysyä perässä. Pikkuisen likaista oli iltaisin suihkuvesi, kun porukka puuhaili pihahommia koko päivän.

Perjantaina oltiin kävelemässä Porlassa ja ihmettelemässä sorsia. iPad on kyllä ihan huippukapistus. Nähtiin musta lintu, jolla oli valkoinen nokka ja otsa ja pienen googlailun jälkeen selvisi sen olevan nokikana. Mulla oli oikein vuoropuhelu nokikanan kanssa, kun luin wikipediasta sen äännähtelevän terävästi TIK ja heti perään nokikana vastasi TIK :) Ihan huippua! Harmi kun kouluaikaan ei kiinnostanut ihan näin paljon nämä luontoasiat.

 
 
Aurlahden rannassa on lihaskuntolaitteita ja lapset jaksoi temppuilla niissä vaikka kuinka pitkään. Kyllä me aikuisetkin crossailtiin, tehtiin vatsa- ja selkälihasliikkeitä ja roikuttiin. Tosi kivaa, kun on mahdollista tehdä erilaisia juttuja ulkosallakin.
 
Meillä oli lounas termospadassa mukana ja hyvin maistui italianpata Aurlahden rannassa. Lapset on aina ihan innoissaan eväsretkistä.
 
 
Takapihan terassigymin avajaisia vietettiin myös :) Pikkusen on vielä ylimääräistä romua terassigymillä, mutta hyvin pääsi jo painonnostoa harjoittelemaan. Ensin keppijumppaa lasten kanssa (joista taitaa tulla painonnostajia!) ja sitten työntöä ja tempausta kevyellä pikkutangolla. Mies on luvannut hommata mulle takapihalle leuanvetopaikan, joten sitä odotellessa.
 
Pihatreenin jälkeen grillattiin ja saunottiin. Niin parhautta, ettei voi sanoin kuvailla <3 Maanantaina käytiin eväsretkellä Lohjansaaressa. Käveltiin Lohjansaaren koululta lähtevä luontopolku ja puuhailtiin koulun pihassa.
Reitin lopussa oli tämä hurjan kokoinen ja upean näköinen tammi.
 


Esikoinen keinui melkein taivaaseen asti. 

 
Ja retken lopuksi käytiin vielä katsastamassa Lasitehtaan uimarannan kevätkunto. Siellähän oli jo porukkaa uimapuvuissa sekä rannan että hyppytornien puolella. Ja osa huimista hyppi laiturilta veteenkin. Hur, mä olen kyllä sellainen vilukissa veden suhteen, että aika paljon saa vesi lämmetä ennen kun uskaltaudun edes koittamaan.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti