maanantai 1. syyskuuta 2014

Midnight Run!

Lauantain juostiin Helsingissä Midnight Run juoksutapahtuma. Olin miehen ja ystävän kanssa ensimmäistä kertaa mukana ja oli kyllä ihan huipputunnelma!

Kuten jo aikaisemminkin täällä on tullut ilmi, mä en varsinaisesti ole mikään juoksija :) mutta kesän aikana on jonkin verran lenkkeilty tätä juoksutapahtumaa silmällä pitäen. Juoksustrategia oli että kävellään ensin eka kilometri, joka oli oikeastaan pelkkää nousua ja sitten oli tarkoitus hölkätä 6 min ja kävellä minuutti. Suunnitelmassa pysyttiin sen ekan kilsan verran. Käveltiin ja muut vieressä hölkkäsi samaa vauhtia, sen verran oli alussa ruuhkaa. Sen jälkeen mentiin fiiliksen mukaan. Kuuden kilsan kohdalle asti meni aika kevyesti, sen jälkeen välillä tuntui aika raskaalta.

Oltiin ilmoittauduttu viimeiseen aikaslottiin eli nopeimmat juoksijat olivat jo menneet edellä. Meidän lähtö oli 21:40 ja maaliin saavuttiin klo 23.

Tässä kuvia tapahtumasta.


Juoksureitti. Reitti oli tosi kiva ja matkan varrella oli kaikenlaista ohjelmaa, live-musiikkia, dj:tä, sambaesitys ja aika paljon ihmisiä kannustamassa. Ihan mieletön tunnelma!Sääkin suosi, juuri sopivan lämmintä ja poutaa.
 


Lähtö- ja maalialueen miljöö oli upea!
 


Vesipiste ennen lähtöä. Pari kuppia :) Juoksuun oli ilmoittautunut yli 10.000 juoksijaa!
 

 
Siellä lähtivät ensimmäiset matkaan ilotulitusten saattelemana. 

 

 
Kuva Midnight Runin nettisivuilta. Kuvaaja Max Edin.Kuva Midnight Runin nettisivuilta. Kuvaaja Max Edin.
 
Nyt suunnitelmissa olisi osallistua ensi vuonna Göteborgin tapahtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti