maanantai 12. tammikuuta 2015

Mitä tapahtuu kun pää on täynnä pelkkää vauvahöttöä...

No siinähän käy niin, että kaikki muu tuntuu jäävän hunningolle. Kuten blogin pitäminen :)

Viime vuodestakin olisi vielä vaikka mitä kirjoitettavaa, mutta tyydyn kertomaan joulukuun lopun Nokian reissusta. Käytiin siis Punaisen oven ja kahvakuula ry:n järjestämissä kisoissa miehen ja mun valmennettavan Helin kanssa.

Molemmat nosti kelpo tulokset ja saatiin myös miehen kanssa hyvä mieli siitä että meidän viisikon kanssa voi matkustaa vähän pidemmällekin, niin hienosti meni reissu lasten kanssa.


 
Heli nosti biathlonin 16 kiloisella ja tuloksena työntö 133 ja tempaus 121. Loistava tulos ensikertalaiselta ja Heli saikin hyvää palautetta tekniikasta myös muilta kisoissa. Mun mies nosti myös biathlonin tuloksella työntö 2 x 16 kg 57 ja tempaus 89. Olen molemmista tosi ylpeä!
 
 
Tämän vuoden treenihommat ohjausten puolesta menee niin, että sunnuntaisin treenataan Kirkkokadun voimailutilassa klo 18-19. Koko kevät olisi tarkoitus treenata, eli jos itse olen estynyt (eli synnyttämässä) niin joku muu vetää treenit.
 
Sammatin treenit alkaa taas tiistaina 20.1. klo 19-20 ja siellä päästään uuteen juuri valmistuneeseen saliin. Siistiä! Kymmenen kertaa treenataan Sammatissa ennen äippälomaa. Mutta syksyllä sitten taas jatketaan.
 
Hiiden opiston treenit torstaisin ovatkin jo alkaneet joulutauon jälkeen.
 
 
Muuten ajatukset kyllä täyttyvät aikalailla vauvasta <3 Olin onnistunut pääsemään uuteen vuoteen saakka ilman yhtään hankintaa, mutta sen jälkeen homma on vähän lähtenyt lapasesta.
 
Sain mun siskolta uutena vuotena ison kassillisen pienen pojan vaatteita ja siinä välipäivinä jo järjestelin kodinhoitohuoneen kaappiin tilaa. Siellä on nyt siisteissä riveissä kaikki vitosella alkavat minivaatteet. Loput sitten odottaa kassissa vauvelin kasvamista.
 
 
Vähän isomman pojan puku 80 cm. Lindexistä.
 
Sen jälkeen ollaankin hommattu vaunut ja mulla tarttuu melkein joka reissulta alesta jotakin pientä mukaan. Lakanat vauvalle on myöskin pesty ja aseteltu omaan koriinsa odottelemaan. Meidän täytyy vielä tehdä vähän fiksailuja makkariin, että saadaan vauvalle sinne oma pieni nurkkaus. Sitä olisi tarkoitus puuhata tällä viikolla.
 
 
Pienen pojan kesälook :) KappAhlin Newbie sarjaa alesta.
 
 
Kyllähän joka pojalla pitää ruutupaita olla!
 
Mulla on sellainen tunne, että vaikka laskettuun aikaan on vielä 15 viikkoa ja olen voinut aika hyvin (mitä nyt hemoglobiini pääsi tipahtamaan 99:n ja verenpainen on matala, jotka aiheuttaa vähän epätodellista oloa, huimausta ja saamattomuutta) niin haluan laittaa paikat pikkuhiljaa jo valmiiksi. Eihän sitä koskaan tiedä jos kunto yhtäkkiä romahtaakin ja sitten ei pysty puuhailemaan samalla tavalla.
 
Blogin kuvituksena mun uusia hankintoja :)
 

 


Lepakko-yöasuKappAhlin Newbie sarjan pöksyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti