keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Mikko Utter - uusi ravintolakonsepti Lohjalla

Oltiin entisten työkavereiden kanssa muutama viikko sitten syömässä uudessa ravintolassa Lohjalla. Kokki ja yrittäjä Mikko Utter on perustanut uuden tosi kivan ravintolan ja konseptin vanhaan lankakauppaan Kauppakadulle.


Ravintolassa on vain yksi seitsemän ruokalajin Maistiaiset menu, jossa tarjoillaan sesongin mukaista ruokaa (erikoisruokavaliot toki huomioidaan, kun niistä ilmoittaa varausta tehdessä). Ravintolassa on vain kahdeksan paikkaa, joten tunnelma on tiivis, kotoisa ja rento. Ruoka valmistetaan asiakkaiden silmien alla ja jokaisesta ruokalajista ja raaka-aineista kokki kertoilee tarinoita. Suuri plussa lähituottajien käyttämisestä, lisäksi kokki on kerännyt itse luonnosta paljon käyttämiään raaka-aineita.

Maaliskuun menu oli tällainen:
 
Juureskeitto
Bliniä & muikunmätiä
Kuhaa & piimää
Sienipasta
Karitsaa & munakoisoa & perunaa
Mustaseljaa & timjamia & hunajaa
Pienet leivonnaiset

Hinta 49 € oli mielestäni vähintäänkin kohtuullinen ja ruoka todella herkullista. Tarjolla on myös viinipaketti hintaan 28€.

Ja tältä se näytti (sienipastasta jäi näköjään kuva ottamatta):

 

 


Superhyvää leipää kokin vaimon virkkaamassa korissa.


Juureskeitto

 


Bliniä & muikunmätiä


Kuhaa & piimää


Karitsaa & munakoisoa & perunaa


Mustaseljaa & timjamia & hunajaa

 
Pienet leivonnaiset tarjoiltuna 100-vuotiaan puun haloista.


 

Suosittelen erittäin lämpimästi tätä uutta ravintolaa. Tuolla nettisivuilla löytyy myös varaustilanne, joten ei tarvitse arvuutella varausta tehdessä löytyykö tilaa vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti