maanantai 20. huhtikuuta 2015

Ultimate Girevik Cup ensimmäinen osakilpailu

Blogi on nukkunut ruususen unta tässä loppuraskauden aikana. On tuntunut, että ei ole paljon sporttista kerrottavaa :) mutta nyt on kaikenlaista mukavaa lähinnä kahvakuulaan liittyvää juttua tulossa.

Reilu viikko sitten olin huoltajan / valmentajan roolissa Tainan mukana Helsingissä puolimaraton-kisoissa. Kyseessä oli siis Ultimate Girevik Cupin ensimmäinen osakilpailu. Cupin järjestäjä on Tanskalainen kahvakuulajärjestö ja kaksi ekaa osakilpailua voi suorittaa Suomessa ja viimeinen on joulukuussa Tanskassa. Kisa on siis puolimaraton, jossa suoritetaan 30 min nosto vapailla kädenvaihdoilla. Lajeina työntö, tempaus tai triathlon (10 min tempausta, työntöä ja OALC:tä jokaista).

Suomen osakilpailut järjestää Liftarit ja ainakin eka kisa oli ihan upouudella Optimal Performance Centerillä. Oli kivaa päästä tutustumaan OP:n uuteen kuntokeskukseenkin samalla. Tosi hieno paikka!


Taina osallistui OALC:hen eli rinnalleveto-työntö ja 12 kilon kuulalla. Meni tosi hienosti, 253 toistoa ja hieno parannus joulukuiseen tulokseen, joka tehtiin treeneissä! Voisi luulla, että homma on tylsää katseltavaa, mutta päinvastoin, oli tosi kivaa jännätä Tainan suoritusta ja katsoa myös muiden erien nostoja. Puolimaratonissa käytetään kertoimia kuulan painon mukaan, joten kaikki saman lajin tulokset ovat vertailukelpoisia olipa sitten nostanut millä painolla tahansa.

Seuraava osakilpailu on syksyllä ja toivon, että pääsisin siihen mennessä kuntoon ja mukaan kisaamaan. Kaikkiin osakilpailuihin ei siis ole pakko osallistua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti