maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiaisen viettoa ja edellisen viikon loppua

Muistitteko muuten miksi Loppiaista vietetään? Mä joudun joka vuosi tarkastamaan netistä mistä syystä sitä vietetään. Tänä vuonna tytär 11 tiesi kertoa, että se on päivä jona itämaan tietäjät saapuivat Beetlehemiin. Ei mene peruskoulu hukkaan :)

Taas on ollut tosi kivat vapaat. Perjantaina jumppailtiin miehen kansa kotona jalat ja harjoiteltiin vähän rengasvetoja. Mulla on tavoitteena saada nostettua leuanvedot yhdestä (hyvänä päivään menee 1,5) viiteen ja otettiin renkaat treeniavuksi.
 

Ilme on yhtä tiukka kuin liikekin :)

Renkaat eivät ole roikkuneet tyhjänpanttina, siitä on tuo meidän lapsi-viisikko kavereineen pitänyt huolen! Voi sitä innostuksen määrää, kun pääsevät roikkumaan ja temppuilemaan. Ihan mahtavaa tuo lasten luontainen kiinnostus liikkumiseen. Toivon, että se heillä säilyy läpi elämän. Musta on tärkeetä pystyä antamaan lapsille virikkeitä ja mahdollisuuksia kaikenlaiseen liikkeeseen myös kotona, ettei aina tarvitse lähteä johonkin ohjattuun liikuntaan. Mun esikoinen (11v) treenaa nyt muscle uppia, katsotaan koska onnistuu :)

Rengastreenin jälkeen tehtiin kellarisalilla takakyykky ja askelkyykky (slip squat) parina ja vielä maastaveto omana liikkeenään. 4 sarjaa jokaista. Hyvin sai tuntuman sinne minne pitikin. Uudet treenitrikoot Kappahlista. Tosi hyvät käytössä ja niin pirtsakat,
että meidän kellarigymikin oli ihan ihmeissään.

Lauantaina oltiin lasten kanssa päivä Esport Areenan HopLopissa. Mulla oli työhommia mukana ja hyvin sain asiakkaiden treenejä suunniteltua, kun varusteet oli kohdallaan :)

Kuulosuojaimet ja kipukoukku, löytyy joka naisen käsilaukusta!
 
Illalla jumppailtiin vielä hauikset, ojentajat ja olkapäät, vähän iisimmällä ohjelmalla tällä kertaa. Tarkoitus jättää hauiksen paukkuja vähän enemmän tuleviin leuanvetotreeneihin. Ja sen jälkeen päästiin meidän yhteisen harrastuksen pariin...
 
Parisuhdeaikaa :)
Meillä on rakentelussa selvä työnjako, mä hoidan helpot kohdat ja mies vaikeat :)
Huomaa kumpi meistä on insinööri.
 
Sunnuntaina mulla oli kaksi asiakasta sekä kahvakuulatunnin veto. Treenien jälkeen mentiin miehen kanssa testaamaan uusi kiinalainen ravintola Lohjalla. Netistä en tähän hätään löytänyt heidän sivujaan, mutta tuli kreikkalaisen ravintolan tilalle. Otettiin päivällinen kahdelle johon kuului kevätrulla ja kaksi lämmintä ateriaa (kanaa ja nautaa) sekä jälkiruoka. Tykkäsin varsinkin kanasta oikein paljon. Ja oli edullista, ateria kahdelle 28€!
 
Tänään olen kirjoitellut ja palauttanut Trainer4Youlle mun harjoitusasiakkaan aloitusraportin ja kohta lähdetään miehen kanssa leffaan. Tällaiseen vapaan määrään voisi tottua (jotenkin en noita PT-juttuja laske työksi, kun se on niin kivaa)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti