lauantai 25. tammikuuta 2014

Murtuneen kylkiluun jumpat

Pitkän flunssakauden päättänyt yskä sitten sai aikaan mun kylkiluuhun murtuman. Mielessä kävi, että ei voi olla enää mahdollista tällainen, mutta niin siinä kävi.

Kylki on tuosta rinnan alta siis todella kipeä. Koitan kaikin keinoin välttää yskimistä, sillä se sattuu eniten. Lisäksi syvään hengittäminen, ylös kurottaminen, rangan koukistaminen tietyssä asennossa ja selällään makaaminen sattuu.

Asiakkaiden treenit pystyy kuitenkin vetämään ihan normaalisti ja muutenkin olemaan joissakin asennoissa ihan kivuttomastikin. Siitä se ajan kanssa parantuu sanoi lääkäri, mutta ilmeisesti vie aika kauan aikaa. Ei kiva!

Tänään asiakkaan jälkeen jäin salille vähän kokeilemaan mitä sillä kyljellä voisi tehdä. Tein keppijumppana mavea, etu-, taka- ja valakyykkyä ja noista kyykyistä se ei tykännyt yhtään. Sitten tein maastavetoa tangolla ja askelkyykkykävelyä levytanko pään yläpuolella ja siitä se ei ärtynyt niin paljon.

Sitten ihan muihin asioihin. Tällaisen härpättimen ostin meille.

Sodastream-laite.
Meillä ei juoda tavallista limpparia oikeastaan ollenkaan,
mutta tällä tulee varmasti tehtyä herkullisia juomia.

Päärynäjuoma oli ainakin tosi hyvää!
Ja ihan pelkkä hiilihapotettu vesi maistui myös hyvälle.
 
Nyt meillä on poikkeuksellisesti lapset poissa kotoa ja lähdemme miehen kanssa Helsinkiin syömään ja leffaan ihan kaksistaan. Luksusta <3 <3 <3
 
Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille teille!

1 kommentti:

  1. Mitäs kävitte katsomassa ja missä syömässä? :) T. Lupu

    VastaaPoista