tiistai 25. helmikuuta 2014

Helpotuksen huokaus

Viime viikonloppu päätti Personal Trainer koulutuksen lähiopiskelun. Vuorossa oli kuntouttava liikunta ja kovasti jännitetty ja vähän pelättykin näyttökoe.

Ajelin perjantai-aamuna kurssikaverin luo ja käytiin vielä näyttökoemateriaalia yhdessä läpi. Jännitys oli kyllä ihan jäätävä. Oltiin saatu 10 erilaista casea etukäteen tutustuttavaksi ja näytössä sitten yksi niistä arvottiin suorittajalle tehtäväksi. Pareittain siis tehtiin siten että ensin toinen ohjasi parille ja selosti kokeen vastaanottajalle oman casensa ja sitten vaihdettiin.

Jännityksestä huolimatta meni oikein hyvin. Pisteet 4,5 kun maksimi oli 5 (3,5 piti saada päästäkseen läpi. Huh, näyttökoe siis suoritettu!

Eilen tuli sitten vielä linkki netissä tehtävään teoriakokeeseen. Nyt on kaksi viikkoa aikaa tehdä tuo teoriakoe ja jos se menee läpi niin sitten sitä oltaisiin valmiita Personal Trainereita. On se huippua!

Aika on mennyt ihan hujauksessa ja viikonloppuna oli jo ihan surku, että tässäkö se nyt oli. Meillä oli niin mahtava porukka opiskelemassa, että olisi olut ihanaa vielä jatkaa heidän kanssa. Mutta ihan varmasti yhteyttä pidetään ja parit seuraavat treffit porukan kanssa on jo sovittu.

Uudet opiskelusuunnitelmat tosin ovat jo hautumassa. Ravinto- ja henkinen puoli kiinnostaa tosi paljon ja sinne aion suunnata seuraavat opinnot.

Onpa jännää, kohta mä olen valmis PT. Yksi tosi suuri ja pitkäaikeinen haave on siis todellakin toteutumassa. Mieletön tunne!

Mutta nyt työn pariin. Se olisi kaksi tuntia kahvakuulan opettamista tänä iltana tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti