torstai 13. helmikuuta 2014

Mealprep päivä

Olen keskiviikkoisin poissa päivätyöstä ja koko päivä on pyhitetty PT-hommille. Eilen mulla oli poikkeuksellisesti vain kaksi asiakasta joten ennen puoltapäivää oli ohjaustyöt tehty :)

Nukuin ihanat puolen tunnin päikkärit ja sen jälkeen jaksoin olla supertehokas iltaan asti. Tuollaiset pienet päikkärit on ihan parhautta! Varsinkin tällaiselle helposti nukahtavalle henkilölle ne on kyllä tosi piristävät ja rentouttavat. Joskus ennen mun päikkärit ei ikinä päättyneet puoleen tuntiin, vaan saatoin vedellä yli kaksi tuntia taju kankaalla. Silloin ei ollut päikkäreiden jälkeen pirteä olo vaan päinvastoin, koko illan ihan tokkurassa. Tosi kiva huomata, että asioita voi muuttaa, olkoonkin kyse sitten vain päikkäreistä.

No mutta mitä tein sitten tehopäivänä? Kävin kaupassa ja tein isot satsit ruokaa. Alla olevien lisäksi tein jauhelihakastiketta ja lihapullia (sattui olemaan 1,5 kg j-lihaa :) ).


Uunikasvikset menossa uuniin.
Mukana porkkanaa, ruusukaalia, perunaa, bataattia, kukkakaalia, valkosipulia ja sipulia.
Pyöräytin kasvikset öljyssä, joka oli maustettu suolalla, pippurilla ja balsamicolla. Nam!
 

 Tyttärelle tuli GirlIt-paketti ja siinä oli mukana pieniä muffinivuokia sekä herkkuleivontaopas.
Hän leipoi sitten herkullisia mustikkamuffineja. Olivat tosi herkullisia!
 
 
Kokkailun lisäksi tein PT-työn paperihommia ja vastailin sähköposteihin sekä luin tulossa olevaan personal trainer lisenssikokeeseen (jaiks, jännittää...).
 
Olen ollut kotihommissa muiden kiireiden takia tosi laiska, mutta eilen ryhdistäydyin ruuanlaiton lisäksi myös pesutuvassa. Kolme isoa koneellista pyykkiä tuli pestyä, kuivattua ja viikattua. Jee, hyvä minä! Noi kotityöt ei oo oikein mun juttu :)
 
Sen lisäksi sain yhden vitriinikaapin tyhjennettyä ja pakattua muuttolaatikoihin. Vietiinkin sitten laatikot illalla uuteen kotiin ja laitoin kamppeet heti paikoilleen. Voi että, kyllä sitä muutettavaa on ihan hirveesti! Onneksi vielä on ihan hyvin aikaa.
 
Illan päätteeksi oman saunan löylyihin. Voiko olla parempaa <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti