sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Ennakkomaistiainen joulukalenterista - Joulupuu keräys

Huomenna alkaa joulukuu ja blogin joulukalenteri samalla!

Joulukalenterissa avautuu joka päivä jokin hyvinvointiin liittyvä vinkki, joten stay tuned ja tule mukaan odottelemaan joulua MerjanSportin kanssa!

Tässä jo pieni ennakkomaistiainen joulun hengessä. Mulle tosi rakas joulutraditio on Joulupuu-keräykseen osallistuminen. Lohjallakin keräys on, mutta mun työpaikalla (Malmilla) on homma tehty vielä helpommaksi, eli saamme toimittaa paketit tänne työpaikalle kuusen juurelle, josta ne sitten toimitetaan eteenpäin.

Niille, joille keräys ei ole tuttu tiedoksi että, Joulupuu-keräys järjestetään eri puolilla Suomea paikallisten Nuorkauppakamareiden toimesta. 

Keräysten yhteistavoitteena on, että mahdollisimman moni Suomen lastensuojelun piirissä oleva alle 18-vuotias lapsi tai nuori saisi osakseen joulumieltä ja iloa kerätyistä lahjoista

Joulupuu on siis hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia.


Näin osallistut keräykseen:

1. Nouda keräyspisteeltä pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan iän ja sukupuolen (esim.   poika 14-16 v tai tyttö 4-6 v)

2.  Hanki lahja, joka voi olla uusi tai itse tehty käyttämätön lahja tai arvokkaampi, käytetty lahja. Tärkeintä on, että lahjat ovat ehjiä ja siistissä kunnossa.

(Nyrkkisääntönä voisi pitää, että älä anna lahjaksi sellaista, mitä et antaisi omalle lapsellesikaan lahjaksi.)

3. Paketoi lahja.

4. Merkitse pakettikorttiin paketin sisältö (ja sen kohde, ellet halua käyttää jaettavia pakettikortteja). Sosiaalivirastossa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään, sillä heillä on paras tuntemus siitä kenelle lahja sopii.

5.  Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin.

Osoitteesta http://www.joulupuu.org/ saat lisätietoa keräyksestä. Mä olen perinteisesti hankkinut paketit omien tyttöjeni ikäisille lapsille. Tänä vuonna paketin saa myös pieni tyttö- tai poikavauva <3

Joulupuu

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti