tiistai 25. marraskuuta 2014

Pikkujouluja ja joulun (ja vähän muunkin) odotusta

Olin pari viikkoa sitten miehen työpaikan pikkujouluissa, jotka oli ihanasti suunnattu koko perheelle. Pikkujoulut järjestettiin Vermon raviradalla ja se olikin mun eka kerta raveissa. Lähdettiin sinne koko porukalla, eli minä, mies ja viisi lasta.

Ensin syötiin ja viisikko pääsi tutustumaan talleihin ja katsomaan hevosia. Miehen työpaikalla oli myös oma nimikkolähtö ja lapset pääsi palkitsemaan lähdön voittajan! Olipa ihan huippua ja lapsille mukava elämys.

Miehen kanssa vedettiin totot :) Hih, toihan se heti lisää jännitystä lähtöön, kun oli oma veikkaus vetämässä. Onneksi paikan päällä oli veikkaus-avustaja joka kertoi miten vetoa lyödään :)
 
 
Jouluvalmistelut ovat täällä jo hyvällä mallilla ja vielä ennen joulua käydään matkalla Kööpenhaminassa. Voi että, tuskin maltan odottaa. Reissuun lähtö tietää aina mulle tiukkaa säästämistä, mutta enpä ole koskaan katunut yhtäkään reissua.
 
 
Joulun ja matkan lisäksi täällä odotellaan muutakin :) Blogihiljaisuus on osittain johtunut siitä, että meitä odottaa ihana elämänmuutos, kun viidestä tulee ensi vuonna kuusi <3 Pitkään toivottu pieni sisarus on siis tulossa meidän perheeseen.
 
 
Treenien vedot, PT-hommat ja varsinkin ravintovalmennukset jatkuvat kuitenkin kuten tähänkin asti. Käypä katsomassa tarjontaa nettisivuillani täällä. Uutuutena raskaana olevien ja imettävien äitien ravinto- ja PT-valmennus!

3 kommenttia:

  1. Voi että Merja! Ihanaa! Onnea koko perheelle <3

    VastaaPoista
  2. Ohhhh, onnea, onnea Merja!! T. Lupu

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanat :) On kyllä onnellinen olo. Lapsetkin ovat ihan innoissaan ja odottavat jo uutta tulokasta.

    VastaaPoista