perjantai 8. toukokuuta 2015

Vauvan nurkkaus (pikkurahalla)

Meidän tulevan vauvan nurkkaus sijoitettiin meidän makkariin. Siirrettiin tuosta vaatekaappi lasten huoneeseen niin vauvalle saatiin hyvä pieni nurkka sisustettua.

Rahaa ei mennyt juuri lainkaan, koska suurin osa tavaroista on saatuja. Mulla oli tosi vähän tyttöjen vanhoja tavaroita jäljellä, onhan kuopus jo 8-vuotias. Tuo kattoon kiinnitettävä koppa on yksi harvoista jonka olen säästänyt. Ostin sen kuopukselle Lohjan maailmankaupasta ja sen on joku afrikkalainen äiti tehnyt käsityönä. Kuopus ei siinä kyllä moniakaan unia ottanut, kun oli koko ajan mun vieressä, mutta lelukoppana se on toiminut oikein mainiosti.


Koristetyyny ja  peitto saatiin miehen siskolta, samoin kuin tuo mustavalkoinen pyjamapussi-koira. Pikkulelut lapset kaivelivat omista kätköistään, paitsi tuon sininen pupun sain työkavereilta babyshowereissa. Seinällä roikkuvan taulun kuopus sai vauvana, tauluja on kaksi vaaleanpunainen pupu ja vaaleansininen nalle ja tuo viimeksi mainittu pääsi uuden vauvan seinälle lainaan.
Koppasen yläpuolella on mun isosiskolta saatu hylly. Maalasin sen ihan itse valkoiseksi. Myös siniset säilytyskorit on mun siskolta. Aurinkoilmapallo on myös mun työkavereiden järjestämiltä babyshowereilta. Pikkutossut on mun pikkusiskolta (jolta ollaan saatu melkein kaikki vauvan vaatteet).

Herrasmiehen asut valmiina odottamassa <3Näin jo aikaa sitten facebookissa tämän ihanan Oma Pätkis-kuvan ja toivoin, että joku sen meille neuloisi. Miehen äiti sitten pisti kutimet heilumaan ja vielä muunsi alkuperäisen pussin haalariksi. Eikö ole ihana! Nyt kun vielä saisi sen Pätkiksen tuonne sisälle <3

1 kommentti:

  1. Heippa! Ihana pätkispuku! Oiskohan mahdollista saada tuota haalarin ohjetta? Itsellä ei taito riitä muuttaa nutun ohjetta haalariksi :/

    T. Jenni

    VastaaPoista