torstai 2. heinäkuuta 2015

Veljen synttäriyllätys - flyboardilla hurjastelua ja herkuttelua Mustion linnassa

Meillä neljällä sisaruksella on hauska perinne, josta olen täälläkin monesti kertonut. Viedään aina synttäreitä viettävä sisarus yllätyksenä johonkin kivaan aktiviteettiin ja sen jälkeen syömään. Yksi meistä on syntynyt syksyllä, kaksi talvella ja onneksi on myös yksi kesän lapsi, niin päästään tekemään jotain kivoja kesäjuttujakin. Viime kesänä oltiin suppailemassa ja sitä edellisenä kesänä melomassa. Nyt kun katsoin tuota vuoden 2013 melontajuttua, niin tuon kondiksen haluaisin takaisin. Siinäpä on raskauden jälkeinen tavoite mulle. Mutta takaisin synttäriyllätykseen, vesitoimintaa oli luvassa tälläkin kertaa.

Tällä kertaa vietiin mun veli kokeilemaan flyboardausta! Yllätys säilyi rantaan saakka, jossa tavattiin LB2 Living Oy:n jannut ja veljelle alkoi selviämään mitä on luvassa. Ekaksi Riku kertoin mistä flyboard-lennätyksessä on kyse. Vesijetin vesisuihku on johdettu isolla letkulla lautaan, johon taas on kiinnitetty saappaat. Tarkoitus olisi päästä pystyasennossa veden pinnan yläpuolelle lentämään.

Sitten käytiin turvallisuusasiat läpi ja vähän tekniikka, miten kannattaa lähteä kokeilemaan lentämistä. Ja sitten eikun märkäpukua päälle kiskomaan.Ja sinne sujahti :)Kypärä ja pelastusliivi vielä päälle.Lauta jalkoihin...


...ja menoksi!
Rannalta ei saanut iPadillä hyviä kuvia, mutta onneksi lisäpalveluna vesijetin kuljettaja voi kuvata koko lennätyksen ja silloin se näyttää tältä:


Niin siistiä!Väsynyt mutta onnellinen :)

Flyboard-lennätyksen minimi tilaus on yksi tunti ja siinä ehtii kolme lentäjää käydä kokeilemassa. Tunnin hinta on 150€. Mun veljen lisäksi kokeilemassa kävi mun mies (jolla oli jo toinen kokeilu!) ja mun nuorempi sisko. Kaikilla meni lento tosi hyvin. Meidän kolmen hengen testiryhmän mukaan lentoaika oli juuri sopiva, homma hapottaa jalkoja sen verran, että pidemmästä lentoajasta ei aloittelijoilla ainakaan ole lisäarvoa.

Kaikki lentäjät ja myös me rannalta seuranneet olivat ihan fiiliksissä. Tuskin tulee jäämään porukan viimeiseksi kokeiluksi, sen verran koukuttavaa puuhaa. Mun mies joka oli nyt siis toista kertaa lentämässä oli tällä tokalla kerralla jo tosi paljon parempi kuin ekalla (vaikka sekin meni tosi hyvin). Toisella kerralla pääsi jo paljon korkeammalle ja pysyi pystyssä paljon pidempään. Kokeneemmat lentäjät voivat sitten kokeilla erilaisia temppuja, eli haastetta riittää lajissa!

LB2 Living lennättää tilauksesta muuallakin kuin Liesaaressa missä me oltiin. Tosin Liesaari oli kyllä tosi hyvä paikka. Heidän Facebook sivut löytyvät siis täältä ja myös sähköpostilla lb2living@gmail.com ja puhelimella 040 3075406 saa kiinni. Ai niin ja heiltä voi vuokrata myös vesijettejä ja saunalauttaa!
Lentelyn jälkeen mentiin vaatteiden vaihdon kautta vielä Mustion linnaan syömään. Otettiin tasting menu joka oli herkullinen! Ollaan nyt tykästytty noihin tasting menuihin sellainenhan otettiin myös Boulevard Socialissa syyskuussa kun oltiin siskon synttäreitä juhlimassa. Ja myös Mikko Utterissa ollaan oltu syömässä samalla idealla.
Ruokakuvia on tällä kertaa vain yksi, kun vauva halusi myös ruokailla samaan aikaan :) Hienosti meni kuitenkin vauvan kanssa koko reissu. Pikkuinen on seuramies pienestä pitäen!


Jälleen kerran oli kyllä huippuhauskaa. Olen tosi onnellinen siitä että on sisaruksia ja tämä synttäriyllätysperinne on aivan mahtava. Hyvässä seurassa hauskaa tekemistä neljä kertaa vuodessa, se on ihan luksusta! Pitäisi oikeastaan joku kerta oikein listata mitä kaikkea on tehty vuosien varrella, siitä voisi muutkin saada ideoita ja vinkkejä omiin laatuhetkiinsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti