keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Tyttöjen kauneusilta


Eilen mies lähti pesistreeneihin ja esikoinen lapsenvahtihommiin niin päätettiin mun seitsemän vuotiaan kuopuksen kanssa järjestää kauneudenhoitoilta kotona. Eikun sauna lämpiämään ja kotispa pystyyn.Asianmukaiset hemmottelutuotteet taitaa olla kaikki tulleet Liv-boksista. Jos boksi ei ole sulle vielä tuttu, suosittelen tutustumaan! Joka kuukausi postissa tulee laatikollinen valikoituja kauneudenhoitotuotteita. Boksin sisältö on aina yllätys ja olen ollut niihin kyllä tosi tyytyväinen. Suurin osa on tullut omaan tai perheen käyttöön. Nekin tuotteet jotka syystä tai toisesta ei ole itseä kiinnostanut olen voinut antaa lahjaksi muille. Boksin hinta on alle 20€ ja sisältö ihan varmasti arvokkaampi.


Asianmukaiset saunajuomat :)
Ensimmäiseksi kuorittiin iho Herbinan kaura-suklaa kuorintavoiteella (joka tuoksuu ihan suklaamannapuurolle). Sitten laitettiin Saunahunajaa ja mentiin löylyyn istumaan. Lopuksi homma viimeisteltiin Seacretin Mineral-Rich Body Mudalla. Kuopuksesta oli suunnattoman hauskaa, kun molemmat oltiin ihan mustia :) Aika kova homma oli vaan saada tuo muta ihosta irti, varsinkin kun ohjeissa sanottiin että pesemiseen ei kannata käyttää saippuaa.


Saunan jälkeen lakattiin vielä toistemme varpaankynnet. Tytölle laitettiin vielä lakan päälle pieniä nompparellin näköisiä palluroita koristeeksi. Kyllä tuli hienot!

Ihana rentouttava hetki kuopuksen kanssa kahdestaan vielä tässä ennen vauvan syntymää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti