sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Viikon rentoutushetki - intialaista jalkahierontaa

*Yhteistyössä TR-Hyvinvoinnin kanssa

Hyvä ystäväni Taina on perustanut intialaisia hoitoja antavan yrityksen Virkkalaan. Saimme koko perheellä mahdollisuuden tutustua Tainan tekemään intialaiseen jalkahierontaan. Olen aikaisemmin ollut intialaisessa päähieronnassa ja se taitaakin olla tunnetumpi intialainen hoito. Se oli tosi rentouttavaa mutta samalla virkistävää. Ihana hoito varsinkin tällaiselle joka tykkää kun päänahkaa kuopsutellaan.13-vuotias tyttäreni oli ensimmäisenä vuorossa. Balettia ja fudista harrastavalla tytöllä on aika usein jalat kipeät ja varsinkin jalkaterät ja jalan ulkosyrjät. Olen miettinyt olisiko urheiluhieronta liian kivuliasta hänelle, joten en ole uskaltanut varata hänelle aikaa hierontaan. Intialainen jalkahieronta oli juuri sopiva hoito hänelle.Mulla ei ollut oikeastaan käsitystä mitä jalkahieronta pitäisi sisällään. Päähieronnan perusteella ajattelin, että jalkahieronta olisi kevyempää. Päähieronnassa oli paljon erilaisia tuntemuksia kun päätä siveltiin ja naputeltiin eri tavoin ja erilaisin voimakkuuksin.

Tykkäsin kyllä siitä, että jalkahieronta "tuntui" eikä ollut mitään sivelyä. Varsinkin kun pohkeet on aika jumissa, niin tuntumaa löytyi.


Jalkahieronnassa käsiteltiin jalat polvesta alaspäin. Hoito kesti reilun tunnin, joten paikat käytiin huolella läpi. Pidin tosi paljon siitä miten jalkapöydät, jalkaterän ulkosyrjät, jalkapohjat ja akillesjänteen kohta käytiin sentti sentiltä läpi. Jokainen pieni kolonen ja lihas hierottiin ja tulos oli niin rentouttava, että olisin voinut lentää hoitohuoneesta ulos :) Jälkimmäisen jalan kohdalla aloin toivoa, että voin kun hoito ei loppuisi ihan vielä!


Mieheni oli viimeinen hoitopotilas ja hänkin oli tyytyväinen. Uni kuulemma meinasi tulla sen verran rentoutuneeseen tilaan hän pääsi Tainan käsittelyssä.

Tainan hoitohuone sijaitsee Virkkalassa KalkkiPetterin tiloissa (siellä samassa, jossa olin raskausmaha-kuvauksissa). Tuo vanhan kalkkitehtaan alue on muuten jotenkin kiehtova. Mukavaa, että vanha toimistorakennus on saanut uuden elämän tällaisen hyvinvointikeskittymän ansiosta.

Tainan Facebook sivut löytyy linkin takaa tai ne löytyy myös TR-Hyvinvointi nimellä. Tunnin jalkahieronta maksaa 40€ ja lisäksi tarjolla on puolen tunnin pää- ja käsihierontaa. Hoitoja voi varata Tainalta numerosta 044 981 6687. Meidän kolmen hengen kokemuksen perusteella voin todellakin suositella Tainan hoitoja. Itse aion käydä vielä käsihoidonkin kokeilemassa Tainalla.

3 kommenttia:

 1. Menen kokeilemaan! Kiitos vinkistä. Lupu

  VastaaPoista
 2. Kivaa että kiinnostuit! Tykkäsitkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän oli aivan ihanaa! Todella luksusta. Enkä ollut koskaan käynyt alueella, joten sekin oli kiinnostavaa.

   Poista