lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ihana Anna Puu

Meillä on mun sisarusten kanssa tapana viedä synttärisankari yllärinä jotain kivaa tekemään ja siinä sivussa on ihanaa viettää aikaa yhdessä. Ollaan oltu mm. seinäkiipeilemässä, painonnostokurssilla, puhaltamassa lasia, suklaatastingissa.

Eilen oli mun isosiskon synttäriyllätyksen vuoro. Jäätiin tällä kertaa Lohjalle ja mentiin ihanan Anna Puun konserttiin Laurentius-saliin.

Voi että oli hyvä keikka! Eka puolikas oli kuin oltais päästy 60-luvun jazz-pumpun treenikämpälle mukaan hengailemaan.  Miten voikaan sellaisen tunnelman luoda isoon konserttisaliin!? Bändi soitti haitarilla, kontrabassolla ja akustisilla kitaroilla ja Anna Puu lauloi niin kauniisti.

Toisella puolikkaalla tunnelma muuttui ihan täysin. Sähkökitarat ja koskettimet nousi lavalle ja tosi hienosti hoidettu valoshow loi enemmän särmää esitykseen. Lavastukseen ja valoihin oli todella panostettu ja esitys sisälsi myös yllättäviä elementtejä sekä silmille että korville.

Kaksi bändin pojista hoisi taustalaulun tosi mallikkaasti, tykkäsin siitä tosi paljon. Ja Anna Puu... Niin IHANA! Tosi taidokasta laulua ja hänen lämpö välittyi kyllä yleisöön asti. Ihana nähdä miten kivaa koko bändillä tuntui olevan keskenään. Olipa ala mikä tahansa on inspiroivaa katsoa ihmistä joka rakastaa sitä mitä tekee.

Suosittelen! Anna Puun konserttikalenteri löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti