sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kevään juhlintaa ja kesäajatuksia

Viime salitreenin jäljiltä kädet oli TODELLA kipeät. Osasin toki odottaa, että jossakin tuntuu, mutta kyllä oli tukala olo. Sellaiset ylös päin vetävät liikkeet, kuten housujen pukeminen oli pari päivää tosi hankalia. Eilen menin salille ajatuksena lämmitellä hyvin ja tehdä kevyesti hauikset ja ojentajat. No eihän sitä osaa kevyesti tehdä, satanen lasissa taas ja oli tiukka rupeama!

Treenin jälkeen istuin saunassa pitkät tovit ja annoin ajatusten vaan lentää. Tosi jännää että parilla viime kerralla saunassa ajatukset on lopulta menneet viime kesäiseen minitriathloniin. Varmasti järkätään kisa tänäkin kesänä ja pohdin että pitäisi sisällyttää juoksua ja pyöräilyä pikkuhiljaa treeniohjelmaan.

Minitriathlonissa uidaan 300 metriä, pyöräillään 10 km ja juostaan 3km. Salillakin voisi koittaa treenata noita pyöräilyä ja juoksua. Mikähän saliliike mallaisi parhaiten uintia? Kahvakuulatempaus?

Mulla noi juoksu, pyöräily ja uinti ei tosiaankaan ole omimpia lajeja, mutta täytyy viime kesän omaa tulosta lähteä toki parantamaan. Musta on niin mahtavaa, että yksi viime kesän minitriathlonisti kävi talvella tekniikkauimakoulun ihan vaan ensi kesän kisaa ajatellen.Tässä vielä viime kesän kisailijoita. Tänä kesänä ainakin tuplataan osallistujamäärä!

Meillä on toukokuussa oikea juhlaputki, kun molemmat tytöt viettää synttäreitään. Ja juhlia pidetään useammat eri kokoonpanoilla.

Tänään oli ekat juhlat mun vanhempien, sisarusten ja tyttöjen serkkujen kanssa. Kokoonnuttiin Lohjalle ihanaan Cafe Lauriin kahvittelemaan ja herkuttelemaan. Mahduttiin kahvilan pieneen kabinettiin koko porukka ja maisteltiin ihania herkkuja.

 
Kuopuksen kanssa <3
 
 
Oltiin edellisenä päivänä lasten kanssa ostoksilla ja tytöt saivat valita itselleen synttärirahoilla mieleisiä vaatteita. Tytöille on varmaan sisäänrakennettu joku shoppailugeeni, niin kokeneesti tuo kohta 6-vuotiaskin vaatteita valitsi ja sovitti :) Meillä tehdään tosi harvoin tällaisia shoppailureissuja, joten jostain alitajunnasta se varmaan tulee. Mäkin ostin uudet treenipökät ja -topin.

Eilen seurasin myös kahvakuulan SM-kisoja netistä. Mun valmentaja Eveliina pokkasi pronssia omassa sarjassaan ja Even valmennettavista Heli nappasi hopeaa ja Mimosa kultaa!!! Ihan huikeessa porukassa mä saan treenailla! Tulokset löytyy jo Kahvakuulafoorumilta ja päivittyy Kahvakuulakisat tietokantaankin varmaan viimeistään huomenna (maanantaina).

Sellainen ihana keväinen viikonloppu täällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti