keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Paljon nousee penkistä?


No nyt on vihdoinkin maksimeja koitettu puntilla. Tää on ihan eka kerta kun kokeilin ykkösiä, neljän toiston sarjat taitaa olla tätä ennen pienimmät.

On jotenkin hirvittänyt toi maksimien kokeilu, varsinkin kyykyissä. Jotenkin kynnys on ollut korkea kokeilla, kun on pelottanut että jään sinne painojen alle kiipeliin J Välillä on ollut mahdollisuus varmistajaankin (jota ilman ei tietenkään maksimeja pidä alkaa kokeilemaan), mutta on silti jäänyt kokeilematta.

Outin innoittamana päätin sitten kokeilla maksimit maastavedossa, kyykyissä ja penkissä. Penkkiä en ole muutenkaan tehnyt kovin paljoa. Ohjelmissa on ollut tosi vähän perinteistä penkkiä, kapealla otteella, käsipainoilla ja eri kallistuksilla on kyllä tehty, mutta ei ihan perinteisellä tyylillä.

Hyvät lämpät vaan alle ja aloittelin maastavedolla, kun varmistaja ei ollut vielä saapunut paikalle. 85 kiloa meni mavessa. Varmistajakin saapui paikalle todistamaan vikat vedot. Ja siitä vaan sitten vetäisi kylmiltään ne mun enkkapainot ylös. Vähän epäreilua. Joskus sitä toivoisi olevansa mies, ainakin sen aikaa että saisi vähän tuota lihasmassaa helpommin kerrytettyä. Sitten voisi taas muuttua naiseksi J

Takakyykyssä maksimiksi jäi 80 kg. Se kyykähti aika lailla eteen, joten en yrittänytkään sitä isompaa. Silloin pitää lopettaa kun tekniikka alkaa hajoilemaan.

Etukyykyssä tulos 65 kg. Teen nykyisin etukyykyt ilman remmejä, jolloin ehkä nostan vähemmän, mutta asento pysyy kunnossa. Ei tunnu ranteissa ja rinta pysyy rottingilla.

Kyykyt teen ass-to-grass tyyliin, eli ihan alas asti mennään.

No mitä siinä penkissä sitten nousi? Vain 50 kg meni. Tai vain ja vain. Mitään odotuksia ei ollut penkin (eikä kyllä kyykkyjenkään) osalta. Luulisi penkin olevan näistä teknisesti helpoin, mutta ei kyllä mulle ollut. Kaikista epävarmoin olo oli juuri penkissä. En tiedä voisiko jalkojen alle laittaa jotkut korokkeet, kun nyt ei saa kuin varpaat maahan siinä maatessa.

Tästä sitten lähdetään parantelemaan tuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti