torstai 25. huhtikuuta 2013

Päivän kunto on vino ja tärähtänyt

Olipa hyvä treeni puntilla tänään! Näin jälkikäteen tuntuu kivalta, tehdessä ei niinkään :) En tiiä missä ois pitänyt tuntua, mutta tuntui kaikkialla.

Liikkeitä yhteensä 6 ja jokaista neljä sarjaa. Vielä olisi yksi liikepari ollut ohjelmassa, mutta ei vaan pystynyt. Vikassa liikeparissa oli leuanveto ja kädet oli niin tärrässä että yhtäkään kunnon vetoa en saanut aikaiseksi, hyppyleuoilla siis mentiin.

Muut liikkeet oli alasveto taljassa, vinopenkki, pullover tangolla maaten, flyes vinopenkissä ja vipunosto taakse kulmassa.

Liikkeiden välissä ei ollut taukoa juuri lainkaan ja liikeparien välissäkin aika lyhkäset (60-90 sek).

Taas on ollut vähän epävarma olo, että tarttuuko sinne hihaan mitään vai ihan vaan tekemisen ilostako tässä hikoillaan.

 
Päivän kunto :)
 

Mun kuvat on kyllä taas ihan huippulaatua, sekä vinoja että tärähtäneitä :) Ehkä siellä jotain pientä muotoa on havaittavissa. Varsinkin kun nää parhaiten onnistuneet (lol) on vielä tällaisia, missä ei oo mitään lihaksen jännitystä. Sitä ei katsos pysty sekä posettamaan että kuvaamaan samaan aikaan...

Huomennakin olis vuorossa punttia. Saas nähdä mitä siitä tulee, voi olla paikat kipeenä. Treenin jälkeen auton ratin kääntäminenkin oli ihan tuskaa.

Nyt valmistautumaan illan kulttuuriin. Tyttären nokkahuilun soittajaiset ja samalla vuositutkinnon suorittaminen olisi vuorossa. Ihanaa kun näin keväällä pääsee ihastelemaan hänen vuoden harjoittelujen tuloksia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti