lauantai 17. elokuuta 2013

Keskivartalot koetuksella

Niinhän siinä kävi, että mä hävisin ihan 2-0 ekan viikon punnituksen :) Mies oli tiputtanut viikossa aika huiman määrän painosta! Ihanaa, kun tässä haasteessa voi olla niin onnellinen sekä omasta että toisen puolesta. Ollaan suunniteltu, että kun jompikumpi on tiputtanut sen 10% niin sitten lähdetään hemmottelureissulle. Häviäjä maksaa, mutta pääsee kuitenkin mukaan (lompakon kanssa, heh heh).

Ollaan menossa ensi viikolla häihin, joten siitä tulee taas vähän lisämotivaatiota pysyä herkuttomalla linjalla.

Torstaina ohjasin kuntosalitreenin miehelle. On se vähän outoa niin läheiselle ohjata, mutta hyvin meni. Hänellä on ollut pieni tauko liikunnasta issias-vaivan takia ja vieläkin vähän vaivaa. Lisäksi tosiaan toiveena painon pudotus näin alkuun ja myöhemmin sitten varmaan lihasmassan kasvatus.

Tein hänelle yhdistelmäharjoituksen, jossa lihaskuntoliikkeiden välissä tehdään aerobista kuntopyörällä, crossarilla ja juoksumatolla. Lihaskuntoliikkeet oli valittu sen mukaan, että selkään ei satu eli ei tehty rutistus-liikkeitä. Mukana oli myös muutama enemmän kuntouttava liike, joissa aktivoitiin keskivartalon syviä lihaksia. Tykkään kyllä tuosta ohjauksesta ihan älyttömästi. Se tuntuu niin omalta jutulta. Onneksi saan sitä tehdä!

Tänään aamulla jatkettiin keskivartalon ärsytystä. Jumpattiin elokuun FitBody-lehdestä Hyvinvoiva selkä ohjelma läpi. Siinä aktivoitiin syviä vatsalihaksia tosi tehokkaasti. Kannattaa tsekata toi jumppa uudesta lehdestä (5/2013). Loppuun vielä putkirullaillen lapoja auki. Mainio päivän aloitus!

Ilta ollaankin vietetty urheilua katsoen. Hieno suoritus Tero Pitkämäeltä! Jee, mitali Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti