tiistai 20. elokuuta 2013

Ups and downs

Sunnuntai-iltapäivä kului kuntosaliohjelmia tehdessä. Se on kyllä tosi hauskaa ja mielenkiintoista hommaa, joskin tosi hidasta. Tälle viikolle on sovittu kaksi kuntosaliohjausta ja koitan ensi viikolle saada tehtyä kaikki loput ohjelmat valmiiksi ja sovittua ohjaukset. Niin mukavaa hommaa!

Sunnuntaina tein myös kahvakuulatreenin ja se ei mennyt taaskaan kovin hyvin. Nyt kun flunssa on taltutettu on iskenyt rasitusvamma vasempaan ranteeseen. Ei ole yhtään kivaa. Eilen ranne tuntui jo vähän paremmalle, niin intouduin eilisissä rantatreeneissä huhkimaan oikein urakalla, sillä seurauksella, että käsi on tänään aika kipee. Toisaalta oli niin hyvät jumpat eilen kahvakuulaporukan kanssa, ettei mitenkään olisi voinut himmailla! Taas ihan mieletön tsemppi ja hiki virtasi.

Koitan nyt antaa vasurin levätä, jotta olisin sunnuntaina edes jonkinlaisessa kisakunnossa Hyvinkäällä.

Onneksi on kivoja juttuja tälle päivälle luvassa. Menen illalla Saukkolaan La Vidaan tutustumaan ja sopimaan syksyn kahvakuulaohjauksista. Sen jälkeen vielä Pusulaan tekemään kuntosaliohjaus. Kivaa kivaa!

Ja nyt on iskenyt sellainen remontti ja sisustusvimma, että ei ole tosikaan. Eilen käytiin tilaamassa meille uusi sänky ja suunnitellaan eteisen remonttia. Olen ehkä aika laiska kodinlaittaja. Siis tykkään omasta kodistani tosi paljon. Kun muutin sinne seitsemän vuotta sitten se oli mulle unelmien täyttymys. Tykkään olla kotona ja siitä että siellä saa olla rennosti, eikä kaiken tarvitse olla niin tip top. Nyt kuitenkin huvittaa laittaa jotain uutta. Ehkä se johtuu siitä, että paikalla on useimmiten se vasaran heiluttaja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti