tiistai 13. elokuuta 2013

Harjoitusasiakkaita haussa

Viikonlopun kuntosalivalmentaja-koulutus oli tiivis ja antoisa. Olo oli jokaisen päivän jälkeen kaikkensa antanut, niin tiukkaa opiskelu oli. Tietoa tuli ihan hirveästi niin teoriassa kuin käytännössäkin. Mutta silti on tunne, että nyt se opettelu vasta alkaa.

Laitoin Facebookiin koulutuksen jälkeen ilmoituksen, että otan vastaan harjoitusasiakkaita, joille teen henkilökohtaisen, asiakkaan tavoitteisiin ja taustoihin perustuvan kuntosaliohjelman ja ohjaan salilla oikeat suoritustekniikat. Kiinnostuneita on jo ilmoittautunut hyvä määrä, mutta mukaan mahtuu vielä uusiakin harjoitusasiakkaita. Mikäli kiinnostuit laita sähköpostia osoitteeseen merjansportti@gmail.com niin lähetän lisätietoa.

Kuntosalivalmentajan näyttökoe on 13.9. ja siihen mennessä ohjaan harjoitusasiakkaita niin paljon kuin mahdollista. Onneksi kiinnostuneiden porukassa on jo nyt tosi erilaisia asiakkaita, on kotitreeniä haluavasta viisijakoisen ohjelman tekijään ja kaikkea siltä väliltä.

Koulutuksen jälkeen alkoi arki päivätyön ja treenien vedon suhteen. Oli ihana loma, mutta myös arkeen paluu oli ihan mukavaa. Mulla ehtii kolmen viikon aikana karata päivä- ja ruokailurytmit niin totaalisesti hanskasta, että sekä omasta että lasten puolesta on hyvä, että arki alkaa rytmittämään taas tätä meidän elämää :)

Eilen vedettiin Lohjalla syyskauden ekat treenit ja oli ihan huippua! Olen niin innoissani kuin ilmapallo taas treenien vetämisen suhteen ja kyllä oli porukkakin eilen ihan liekeissä!

Syksyn tullen treenien vetoa on taas kolmesti viikossa. Lohjalla elokuussa Moision rannassa maanantaisin ja syyskuusta lähtien sunnuntaisin Kirkkokadun voimailutilassa. Sammatin porukka treenailee näillä näkymin tiistaisin ja Hiiden opiston ryhmä torstaisin. Uudet treenaajat ovat tervetulleita!

Muutenkin elämä hymyilee. On kivaa vaan heittäytyä hemmoteltavaksi ja antaa itselleen lupa olla tosi tosi onnellinen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti