torstai 8. elokuuta 2013

Loma loppuu koulun penkille

Kesäloma alkoi Vierumäellä kahvakuulaohjaaja-koulutuksessa ja päättyy Trainer 4 Youn kuntosalivalmentaja-koulutukseen. Enpä keksi mitään parempaa! Huomenna siis suunta taas Espoon Keilaniemeen ja siellä intensiivinen viikonloppu edessä.

Kuntosalivalmentaja-koulutus on kaksiosainen, ekaksi opiskellaan kuntosalitreenin perusteet ja ensi kuussa salitreeniä tukeva ruokavalio sekä kehonhuolto ja silloin on myös lisenssikoe. Mulla on pari kiinnostunutta asiakasta jo valmiina ja heidän kanssa aloitetaan heti tämän koulutusviikonlopun jälkeen treenien suunnittelu. Lisääkin kiinnostuneita toki otetaan vastaan! Odotukset on tosi korkeella tämän viikonlopun suhteen!

Muutenkin on ollut mahtava loma. Just sopivasti rentoutumista, treeniä, reissaamista ja kotoilua. Ja tuntuu myös kivalta palata arkeen. Treenien vedot alkaa yksi kerrallaan ja koulut tuo lapsille(kin) rytmiä päivään. Tuntuu, että akut on ladattu ja syksyllä odottaa monta kivaa asiaa, niin uusia kuin vanhojakin.

Piipahdettiin risteillen Tukholmassa isommalla porukalla. Mukana oli oman perheen lisäksi ystäväperhe ja ihana pieni siskontyttö. Saatiin siskontytön "vahtimisesta" lahjaksi tällainen paketti.


 
Tästä voi sanoa, että lahjan antaja on tuntenut saajan aika hyvin. Just mun suosikkijuttuja, teetä, karpaloita ja pähkinöitä.
 
Mulla on meneillään oikein sadonkorjuuaika. Joka ilta käyn poimimassa marjasekoituksen seuraavalle aamiaiselle (ja rahkan ja puuron sekaan): mustia, valkoisia ja punaisia viinimarjoja, vadelmia ja karviasia.Nam ja elimistö kiittää vitamiineista. Lisäksi keräillään omppuja näin omenakylässä kun asutaan. Jopa lasten keväällä saamat paprikapuskat ovat tuottaneet yhden hyvän kokoisen paprikan :) . Ei mun läheisyydessä sitten kaikki kasvit kuolekaan!
 

Lomalla ja varsinkin tuolla laivareissulla on tullut nautittua myös pöydän antimista siihen malliin, että heitin kumppanille pienen painonpudotus-haasteen. Sen kummempia miettimättä ehdotin, että voittaja on se joka on pudottanut ekana 10 % painostaan. Mieshän tietysti heti otti haasteen vastaan ja eilen aamulla sitten punnittiin ja laskettiin mikä olisi tavoitepaino.

Mun -10% paino on sellainen, että en ole niin vähän painanut varmaan kuin ennen esikoisen saamista viimeksi... Kumppanin -10% tuntuu jotenkin helpommalta saavuttaa :) No ei se mitään, täysillä vaan kisaan mukaan. Tosin sovittiin, että laihtuminen tulee tapahtua järkevästi, eli syömistä ei saa lopettaa vaan sellaisella ruokavaliolla, jolla voi sitten jatkaa koko loppuelämän.

Että sellaisin metkuin palaillaan arkeen. -10% haasteeseen saa lähteä muutkin mukaan. Eikös syksy ole taas uudistumisen aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti