maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kauneuden hoitoa

Heti alkuun täytyy myöntää, että vuosi vuodelta musta tulee entistäkin huonompi kauneuden hoitaja (vaikka varmaan pitäisi toimia juuri toisin). En vaan jaksa tai ehdi hankkia mitään uusia tuotteita tai käydä missään hoidoissa. Meikkaan kuitenkin ainakin neljä kertaa viikossa kun lähden toimistohommiin. Liikuntajutuissa en pahemmin meikkaa.

Nytkin käytän kesäistä BB- voidetta keskellä talvea, vaikka iho selvästi kaipaisi peittävämpää meikkivoidetta. Mun ripsari on ihan surkea ja sitä usein löytyykin enemmän silmän alta kuin ripsistä ja kajaalikin vetelee ihan viimeisiään. Alopeciasta johtuen mulla on vielä niin vähän ripsiä, että ne eivät itsessään näy mihinkään ilman väriä.

Mun ystäväni kertoi jokin aika sitten LivBox-paketista, jonka hän on tilannut itselleen. Joka kuukausi tulee siis paketti, jossa on erilaisia tuotteita kauneuden hoitoon. Mäkin innostuin paketista ja melkein jo ehdin unohtaa koko homman kunnes ensimmäinen paketti kopsahti postiluukusta.


 
Tällaista kaikkea paketista ilmestyi: Luis Vidmerin itseruskettava voide. Ihanan kevyt ja hyväntuoksuinen kevyesti päivettävä voide. Tämän voisin ottaa viikoittaiseen käyttöön.
Kokeilin kasvoille ja tuote antoi juuri sopivan pienen päivetyksen.
 

 Näytepakkaus Beyoncen Rise tuoksusta. Ihana!

Loreal - Thickness booster. En ole ehtinyt vielä kokeilemaan. 

 Oral-B valkaiseva hammastahna ja Clinique värillinen huulivoide. Molemmat tosi hyviä tuotteita. Varsinkin tuo huulivoide on ihan huippu. En käytä koskaan huulipunaa, mutta tämä jää varmasti käyttöön. Tuntuma kuin huulirasvassa, mutta vahva väri joka pysyi pitkään. Tykkään!Lisäksi paketissa oli Lumenen yövoide, jota olen nyt käyttänyt koko ajan. Ihanan kevyt koostumus yövoiteeksi.

Ihan kaikkea en ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta kaikki joita olen kokeillut ovat olleet ihania tuotteita. Jos kiinnostut Liv-paketista sen voi tilata täältä. Hinta on tällä hetkellä 15,90 sisältäen postikulut. Paketin sisältö on aina yllätys, mikä onkin tosi hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti