torstai 6. maaliskuuta 2014

PT-työpäivä

Keskiviikkoisin (ja sunnuntaisin) mulla on PT-työpäivä ja se on aina viikon kohokohta!

Aika usein mulla on aamulla joko kuudelta tai seitsemältä jo eka asiakas, mutta eilen poikkeuksellisesti eka ohjaus oli vasta 10:45. Niinpä nukuin aamulla niin pitkään kun nukutti eli kahdeksaan. Sen jälkeen vielä pötköttelin tunnin sängyssä ja selailin iPadillä Facebookkia ja Instagramia (mut löytää sieltä nimellä Merjansportti). Sitten nousin aamiaiselle (jonka mies oli ihanasti mulle valmistanut ennen lähtöään).

Aamiaisen lomassa luin PT-koulutuksen lopputenttiin. Se onkin viimeinen juttu mikä on tekemättä ja sitten olisin virallisesti Personal Trainer :) . Hetken ehdin vielä tehdä koneella töitä ja sitten Neidonkeitaalle asiakkaan kanssa. Mun asiakkaat on kyllä niin huippumotivoituneita ja ahkeria ja kaiken lisäksi tosi hyviä tyyppejä. On ilo tehdä tätä työtä.

Asiakkaan jälkeen tein oman treenin, 15 minuuttia kuntopyörällä ja sen jälkeen etukyykkyä ja maastavetoa. Olipa kivaa, vaikka rauta olikin aika raskasta!

Treenin jälkeen kaupan kautta lounaalle Intialaiseen ravintolaan. Tykkään Lohjan  Amarista tosi paljon ja herkullista ruokaa oli tälläkin kertaa.

Lounaan jälkeen kotiin taas koneelle hommiin. Yllättävän paljon pitää PT:n työ sisällään kaikenlaista paperityötä ja suunnittelua. Sitten vähän lasten kuskailua eri suuntiin ja takaisin salille.

Ekaksi mulla oli ravintovalmennusta asiakkaan kanssa ja rakennettiin esimerkki ruokavalioita ja toisen asiakkaan kanssa tehtiin saliohjelma ja lopuksi tutustuttiin fineli.fi palveluun. Mulla oli viimeinen tapaaminen tällä erää yhden asiakas pariskunnan kanssa ja jotenkin tosi haikeeta. Nopeasti kiintyy asiakkaisiin ja varsinkin kun saa valmentaa näin mukavia ihmisiä, niin vähän haikeaa, kun tapaamiset loppuvat.

Asiakkaiden jälkeen uudelle asunnolle saunomaan ja järjestelemään paikkoja huomista muuttoa varten. Tämä  ilta  yö kahvakuulatreenien jälkeen taitaakin mennä pakkailuhommissa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti