maanantai 10. maaliskuuta 2014

Vauhtiviikonloppu ja lankkuhaaste

Viikonloppu vierähti taas oikealla minuuttiaikataululla :)

Perjantaina mulla oli päivätyöstä muuttovapaa. Aloitin vapaan tekemällä Personal Trainer koulutuksen teoriakokeen ja se meni kuin menikin läpi! Oli hurjan vaikea ja kokeen teko ajan olin kyllä ihan jännityksessä, että meneekö läpi. 60 kysymystä ja aikaa 60 min kokeen tekemiseen. Oikein piti olla 75% jotta kokeen läpäisi. Voi että, mikä helpotus kun meni läpi.

Ja kokeen jälkeen muuttohommiin. Muutettiin kaikki isot huonekalut ja melkein kaikki muukin omaisuus siis uuteen kotiin. Tälle viikolle jäi vielä varastojen ja osittain vaatehuoneen tyhjennys. Hyvältä näyttää siis tilanne muuttoaikataulun suhteen.

Juuri kun saatiin viimeiset kamppeet sisään saapuivat miehen lapset meille. Näky kodissa oli aika karu...
Koko ilta menikin tavaroita järjestellessä edes siihen malliin, että uudessa kodissa pystyttiin yöpymään. Ja olipa ihanaa olla ensimmäinen yö uudessa kodissa. Ystävä toivotti Facebookissa rakkautta näiden seinien sisälle ja sitä tuntuu riittävän <3

Lauantaiaamuna tein PT-työn paperihommia, pari uutta saliohjelmaa asiakkaille ja sähköposteihin vastailua. Puoli kahdelta mun sisarukset tuli hakemaan mua. Meillä on sellainen ihana traditio, että sisarukset järkkää synttärisankarille jotain kivaa yllätysohjelmaa. Ihan huippua!

Me suunnattiin ekaksi Vantaan taidemuseoon Maailman ihanin tyttö-valokuvanäyttelyyn. Oli tosi koskettava ja kaunis näyttely. Suosittelen!

Näyttelyn jälkeen mentiin syömään italialaiseen ja sen jälkeen Flamingo Spahan. Aikuisten puolelle :) Oli niin ihanaa! Kotiin palasi rentoutunut ja huomattavasti vähemmän stressaantunut nainen.

Sunnuntaina mulla oli kolme PT-asiakasta melkein putkeen ja sen jälkeen suoraan tyttären tanssiesitykseen Laurentius-saliin. Tyttöni kuuluu esiintyvään balettiryhmään Tanssistudio Funkassa ja hienon esityksen olivat taas tehneet. Äiti ei tietenkään selvinnyt ilman kyyneleitä, niin herkkää ja kaunista oli!

 
Esityksestä vielä pienen kotona käynnin jälkeen vetämään Lohjan kahvakuulatreenit. Hyvät treenit olikin. Mulle käy muuten maksutapana nykyisin sekä kahvakuulaan että PT-palveluihin Sporttipassin, laskun ja käteisen lisäksi myös Smartumin liikuntasetelit.

 
Sellainen vauhtiviikonloppu takana. Tänään töissä osallistuimme lankkuhaasteeseen ja lankutettiin minuutti porukassa julkisella paikalla. Meillä oli aikaa suorittaa haaste tiistaihin mennessä viiden hengen porukassa.
 

 
 
Nyt haastan Outin ja Sannan työpaikkoineen haasteeseen mukaan. Tehtävänä on koota työpaikalta vähintään kolmen hengen porukka ja suorittaa yhden minuutin vatsalankku julkisella paikalla perjantaihin 14.3. mennessä. Suoritus pitää kuvata (mieluiten video) ja haastaa jokin uusi työporukka mukaan lankkuun. Mikäli  porukkaa tai rohkeutta ei löydy ovat haastetut velkaa oman maastavetomaksimin verran kommentteja blogiin :)
 

3 kommenttia:

  1. Oi jestas! Tämähän täytyy toteuttaa. Nyt tuli kyllä kovat paineet saada töistä lankuttajat matkaan. :D

    VastaaPoista
  2. Voi apua! Mä en varmaan saa työpaikkaa mukaan tähän. Mut kysyn jos joku opettajista lähtis mukaan :D Jos eivät lähde niin mä osallistun sitten ihan itsekseni! :D

    VastaaPoista