lauantai 22. maaliskuuta 2014

Vapaapäivä on ihana päivä

Pitkästä pitkästä aikaa mulla oli tänään kokonainen vapaapäivä. Yleensä teen lauantaisinkin vähintään paperihommia, mutta nyt pidin kokonaisen vapaan, mitä nyt sähköpostit tarkastin, päivitin Merjansporttia Facebookissa ja nyt bloggaan.

On ollut ihana päivä. Aamulla nukuttiin pitkään ja lähdettiin sitten Virkkalan Kirin järjestämään junnupesis-tapahtumaan. Meillä oli seitsemän lasta ja kaksi aikuista eli täysi joukkue mukana. Oli tosi kiva tapahtuma. Lapset oli innoissaan!

Pienimmille oli temppurata ja vähän isommille erilaisia pesisharjoitteita.Junnupesiksen jälkeen heitin tytöt Lohjan teatteriin katsomaan Robin Hoodia. Sillä aikaa tehtiin miehen kanssa kuntotesti Me Naisten mukaan.


Testissä oli samoja juttuja mitä teetän omillekin asiakkaille. Vatsalihasliike oli tässä vähän haastavampi ja lisänä oli cooperin testi. Juoksin sen jo vähän aikaisemmin päivällä. Odotukset eivät olleet juoksun suhteen kovin korkealla, mutta 1480 metriä sain kuitenkin hölköteltyä. Siitä on sitten hyvä lähteä parantamaan.


 Cooperi ja lankku menivät vähän niin ja näin, mutta muissa testiliikkeissä meni aika hyvin.

Ajattelin, että toukokuun lopussa voisin järjestää urheilukentällä avoimen Cooperin testin ja mahdollisesti muutkin kuntotestit. Siihen voisi kuka vaan osallistua ja vaikkapa elo-syyskuussa uudestaan katsottaisiin miten tulokset ovat kehittyneet. Taidankin haastaa omat asiakkaat (entiset ja nykyiset) testiin!

Testin jälkeen hikoiltiin miehen kanssa vielä pilateksen merkeissä puoli tuntia. On se haastavaa!

Olen ollut viime aikoina liian paljon poissa kotoa, joten nyt oli ihanaa vaan hengailla noitten omien rakkaitten kanssa <3 Nyt onkin tosi rentoutunut ja onnellinen olo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti