maanantai 5. toukokuuta 2014

Juhlat ja treenaminen

Meillä on juhlittu koko viikonloppu. Molemmilla tyttärillä on synttärit tässä toukokuun alussa ja viikonloppuna meillä oli sitten neljä kattausta, kun vietettiin molempien kaverisynttäreitä sekä kestittiin kahteen otteeseen sukulaisia. Oli ihanaa nähdä sukulaisia, mutta kyllähän se juhlien järjestäminen työstä käy.Kaverijuhlien rekvisiittaaKeittiön katonrajassa on liitutaulu. Tykkään tästä tosi paljon!
 
 
Yleensä juhlapäivät on niin kiireisiä, ettei ehdi treenaamaan, vaikka pyhä tarkoitus olisi ollut. Tällä kertaa meni kyllä aikataulut ihan loistavasti ja treenit mahtui kuvioihin molempina päivinä. Mulla on se hyvä puoli, että treenit eivät jää koskaan väliin alkoholin takia, kun en sitä oikeastaan käytä ollenkaan.
 
En ottanut juurikaan stressiä juhlien tarjoiluista, vaan ostin aika paljon valmiina. Itse tein vain suolaisen piirakan ja tapas-tyylisiä cocktail-tikkuja. Mun äiti teki sunnuntain juhliin ihanan lakka-juustokakun ja simaa, loput ostin kaupasta. Miehestä oli kyllä kaikissa juhlajärjestelyissä niin paljon apua ja tytöt itsekin osaavat jo tehdä kaikenlaista. Esikoinen organisoi ja järjesti kuopuksen synttäreille ohjelmaa ja me aikuiset vaan hääräiltiin keittiössä ja järjesteltiin iltajuhlia. Totesin miten ihanaa on kun on avokeittiö ja suorat näkymät olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Siinä on koko ajan toiminnan keskipisteessä, vaikka olisikin keittiövuorossa.
 
Mutta treeneihin! Sain kunnon kipinän omaan kahvakuulatreenaamiseen, kun oltiin kaksi viikkoa sitten Nummelassa miehen kisoissa. Sen jälkeen tein kaikkien kolmen noston testit (työntö, tempaus ja rinnalleveto-työntö). Nyt olen asettanut tavoitteen kesäkuun alkupuolelle ja sen perusteella ohjelmoinut itselleni treenit. Testeissä kyllä selvisi, että ohjaamalla saa korkeintaan kohtuullisesti ylläpidettyä omaa tasoa. Eli kovin pohjalta joutuu taas aloittamaan, mutta eipä se haittaa. Aikaa on! Nyt kun ohjaukset jäävät yhtä lukuun ottamatta kesätauolle on muutenkin hyvä tilaisuus tehdä enemmän omaa treeniä.
 
Tällä kertaa olen aloittanut fiksusti ja ekan viikon treenit oli työvaiheeltaan aika lyhyet ja kohtalaisen kevyet. Mulla tuppaa niskat menemään hullun jumiin heti kun lisään omaa kahvakuulatreeniä, joten nyt olen tehnyt kehonhuoltoa esim. putkirullaamalla ainakin yhtä paljon kuin itse kovaa treeniä. Tuntuu kyllä tosi kivalle ja pitkästä aikaa on innostus kohdillaan.
 
Eilen oli Kirkkokadun treenien veto illalla ja tehtiin kahvakuulajuttujen lisäksi punnerrusvariaatioita ja keskivartalon treeniä vähän uusin liikkein. Inspiraationa toimi uusin FitBody-lehti (kannattaa tsekata tarkemmat ohjeet ja kuvat lehdestä). Tehtiin siis esim. paripunnerrusta niin että toinen makaa selällään kädet ojennettuna ja toinen punnertaa pitäen kiinni ojennetuista käsistä. Aika raskasta! Sitten punnerrettiin jalat korokkeella ja avustetusti käsillä seisonnassa. Kokeiltiin myös käsillä kävelyä seinää vasten. Hauskaa oli!
 


Saatiin myös tupaantuliaslahja. Tää sopii meille niin hyvin ja tämän mukaan pyritäänkin elämään <3

Tänään on välipäivä treenistä ja hieronta Sarilla. Ihanaa päästä murjottavaksi taas. Kehonhuolto on tosi tärkeää ja siihen kyllä kannattaa panostaa! Mulla tosiaan putkirulla ja myös kipukoukku on ollut viime aikoina jokaviikkoisessa käytössä.

Ihanaa toukokuun viikkoa! Ei anneta sään masentaa, kyllä se kevät ja kesä siellä tuloillaan ovat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti