perjantai 30. toukokuuta 2014

Personal Trainer asiakas-case

Asiakkaani luvalla kerron hieman yhdestä hienosti onnistuneesta painonpudotuksesta ja valmennussuhteesta.

Mulla aloitti puolisen vuotta sitten Personal Trainer asiakkaana ihana lady, joka oli käynyt mun kahvakuulatunneilla. Viime viikonloppuna meillä oli tällä erää viimeinen kuntotesti, jonka jälkeen hän jatkaa matkaa omatoimisesti. Tosin sovittiin, että hän raportoi vielä ainakin kesän ajan mulle painon kehittymisestä, joten jatketaan tällaisella lite-kontaktilla :)

Kuntotestin tulokset olivat ihan mahtavat:
  • paino tippui yli 15 kg
  • kehonkoostumus muuttui harppauksen parempaan, koska painoa tippui 14 kg rasvoista
  • PK-lenkin vauhti nousi alun 5 km/h kävelystä 6-7 km/h hölkkään
  • asiakas juoksi elämänsä ensimmäistä kertaa yli 6 km putkeen ja aikaa tähän meni 40 min
  • senttejä karisi joka puolelta
  • lihaskunto parani jokaisella mittarilla
Koko yhteisen matkan ajan ihailin tämän asiakkaan omia oivalluksia liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista. Asiakas itse ihmetteli miten helposti kaikki on käynyt. Toisaalta en muista yhtään treeniä joka olisi jäänyt häneltä tekemättä, eli elämänmuutos voi tosiaankin olla kivaa ja helpon tuntuistakin.

Pyrin ottamaan aina asiakkaista kameralla ennen ja jälkeen kuvat. Se kyllä tosiaankin kannattaa! Oma muutos voi tuntua vähäiseltä kun painoa tippuu tasaiseen tahtiin, mutta kuva oli tosi herättävä. Siitä näkyi hienosti, miten asiakas oli kutistunut.

Se on vielä huomion arvoista, että asiakas teki omat lihaskuntotreenit kotona. Aina ei siis ole pakko mennä kuntosalille. Melko vähilläkin välineillä ja ihan omaa kehonpainoa käyttämällä voi päästä tuloksiin. Näin säästyi lapsiperheellisen aikaakin mukavasti, kun siirtymisiin salille ja salilta kotiin ei mennyt aikaa.

Mulla on taipumuksena kiintyä jokaiseen asiakkaaseen niin, että viimeinen kuntotesti on sekä toki mukava mutta myös haikea tilanne.

Ihanaa kesää toivottelen tälle upealle naiselle!

Mikäli kiinnostuit Personal Trainer valmennuksesta ota yhteyttä vaikkapa sähköpostilla merjansportti@gmail.com.

Kesä on juuri oikeaa aikaa aloittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti