torstai 15. toukokuuta 2014

Loop Loop


Huomenna lähdetään siis reissuun ja mulla on matkassa mukana uusi Polarin Loop-aktiivisuusranneke. Olen tästä jo jonkin aikaa haaveillut, kun töistä askelkampanjan mukana saatu askelmittari ei ole kovin kätevä käytössä.

Loop mittaa siis päivittäistä aktiivisuutta, sitä kuinka paljon istut tai makoilet, askelia, treeniä ja unta. Yhden päivän pitkällä käyttökokemuksella voin sanoa että tykkään tästä.

Pakkailut on kovassa käynnissä ja mukaan on tulossa taas pari uutta kirjaa:

 
Mikko Nummenmaan (Suurimmasta pudottajasta tuttu valmentaja) ja Lasse Seppäsen (mm. Trainer4You:n kouluttaja) Kestävä muutos, kohti kevyempää ja parempaa elämää.


 
Frank Martelan Tahdonvoiman käyttöohje.
 
Täytyy myöntää, että viime aikoina on tullut ostettua ihan hirveän paljon ammattikirjallisuutta ja niistä kyllä suurin osa on edelleen lukematta. On ollut taas paljon hommaa ja toisaalta välillä on energia ollut aika vähissä.
 
Tavoitteena olisi tulla tältä lomalta tosi hyvin levänneenä ja stressikuormaa purkaneena ensi viikolla takaisin. Nyt jo tuntuu mahtavalta, kun päivätyöt on tehty ja asiakkaiden treenit ja tehtävät ensi viikolle lähetetty. On niin kivaa päästä reissuun oman kullan kanssa eikä lapsetkaan taida olla pahoillaan pikku breikistä äitiin :)
 
Katsotaan miten reissussa pääsee blogia päivittämään, kun aion ottaa vain iPadin mukaan, jolla en osaa liittää kuvia blogiin. Ja luultavasti juuri niitä kuvia olisi sitten esitellä enemmän kuin ketään jaksaa kiinnostaa, hi hii :) Mutta Istagramin puolelle varmaan ainakin tulee päivitystä. Mut löytää sieltä nimellä Merjansportti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti