sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Matkakuumetta

Ensi viikolla koittaa kauan odotettu Islannin matka. On ihanaa päästä reissuun, varsinkin kun olen tehnyt töitä tosi paljon ja säästänyt urakalla matkarahoja. Tämä on oikea palkintomatka kaikesta työstä ja ihanaa päästä miehen kanssa kahdestaan reissuun!

 
Sain mieheltä jo aikaa sitten Jaakko Selinin kirjan Jaakon matkassa. Nyt olen lukenut sen matkakuumeeseeni parissa päivässä läpi. Olen aina tykännyt Jaakko Selinistä tosi paljon, niin linnanjuhlien kommentaattorina kuin matkaohjelmien tekijänäkin eikä kirja todellakaan muuttanut mielipidettä. Kirjassa on kivoja pieniä kertomuksia Jaakon omista matkoista ja vähän niin kuin kulissien takaa. Tykkäsin!
 
Islannin matkaoppaita on myös luettu ahkerasti. Tulee varmasti maailman paras reissu!
 
Matkasuunnitelmien lisäksi on vähän treenattukin. Lauantaina tein kahden tunnin treenin joka sisälsi kaikenlaista. Alkuun pikku kävelylenkki kun vein tyttären kaverinsa luo leikkimään. Sitten nivelten mobilisaatio, keppijumppa ja vähän akrobatiataiteilua.
 
Sitten oma kahvakuulatreeni, tempausta oli vuorossa ja tempaus kyllä on nyt aika hukassa. En siihen ihan hirveesti nyt panosta, kun olen suunnitellut osallistuvani kesäkuun alussa yksiin rinnalleveto-työntökisoihin. Silti tuntuu tyhmältä, kun se ei oikein lähde.
 
Loppuun kunnon venyttely ja putkirullaus ja vielä kävellen tyttö kaverin luota kotiin.
 
Oli aika hauska treeni. Ei yhtään tuntunut noin pitkältä, kun oli niin paljon eri elementtejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti