keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Saimaalta Värtsilään, eli loma!

Terveisiä Itä-Suomesta!

Olen ollut aina todellinen lomasuunnittelija. Jo kuukausia ennen lomaa on ollut valmiit suunnitelmat tunnin tarkkuudella mitä tehdään :) Hyvin suunniteltua, ei aina niin rentouttavaa.

Niinpä oli kiva huomata, että vanhakin koira voi oppia uusia temppuja tai ainakin rikkoa vanhoja tapojaan. Meidän piti eilen mennä (alkuperäisen suunnitelman) mukaan Lahteen yöksi. Mulla piti olla siellä kuntotestin vetoa, mutta viime hetkellä se siirtyi myöhempään ajankohtaan. Muutettiin siis suunnitelmaa lennossa ja varattiin huone Holiday Club Saimaasta. Mies on onneksi jonkinlainen osa-aikaosakas Clubissa, joten saatiin huone, vaikka netin varauskalenterin mukaan näyttikin täydeltä (ja vielä hyvään hintaan).

Eilen siis kävin heti aamusta PT-asiakkaiden kanssa salilla treenaamassa. Sen jälkeen sekä mulla että miehellä oli hieronnat (tuli taas niin tarpeeseen!) ja sitten startattiin auto kohti Imatraa.

 
Hotelli ja koko alue olivat enemmän kuin odotusten mukaiset. Me käytiin ekana syömässä Sportti-baarissa. Sisustus oli tosi hauska, seinät oli täynnä erilaisia urheilukamppeita ja -kuvia. Sieltä näkyi myös alueen sisäluistinradalle sekä kylpyläalueelle. Jotenkin tosi kekseliäästi oli tilat käytetty, kun monesta eri paikasta pääsi katselemaan allasosastolle. Altailla oli tosi hienosti käytetty valoja, joten oli näyttävän näköistä.
 
 
Mun tyttäret ihmettelemässä, että mikäköhän tämä mahtaa olla :)
 
 
Pienen sulattelun jälkeen mentiin kylpylän puolelle. Keskellä aluetta oli tasanne jossa pulppusi koko ajan erilaisia vesisuihkuja. Silloin tällöin koko areena täyttyi vesi-ilotulituksesta. Se sai ainakin meidän lapset aivan villeiksi! Kylpylässä oli myös kaksi isoa vesiliukumäkeä, porealtaat, hyppyallas (toinen meidän jälkikasvun suosikki) ja pelialue. Tosi kiva spa!
 
 
Pulikoinnin jälkeen mentiin vielä hohtokeilaamaan.  

 


Me käytiin miehen kanssa vielä pienellä yökävelyllä Saimaan rannalla. Sitten sänkyyn ja uni tuli aika helposti aktiivisen päivän jälkeen.

Aamulla hotelliaamiaiselle ja pienen sulattelun jälkeen vedettiin miehen kanssa intervallilenkki. Meni tosi hyvin, vaikka alkuun vähän epäilin oliko aamiainen ehtinyt vielä sulaa :) Lenkkeily on kyllä tosi paljon kivempaa yhdessä ja vielä kun on sovittu, varattu ja maksettu juoksutapahtuma kalenterissa, niin lenkkiin tulee ihan uutta puhtia. Täytyy sanoa, että vähän on tullut lenkkivillitys. Tekisi mieli käydä koko ajan lenkillä :) Kävelyä onkin harrastettu lähes joka päivä.

Lenkin jälkeen mentiin vielä uudestaan kylpylään pulikomaan. Sen jälkeen sanottiin heipat hotellialueelle.
 


 
 
 
Kylpylän vieressä oli Angry Birds Park ja käytiin sen kaupasta ostamassa synttärilahja yhdelle Angry Birds-fanille :) Ensi viikolla juhlitaan ja nyt on ihan varmasti mieluisa lahja poitsulle.
 
Ihan hotellin tien toisella puolella olisi ollut vielä ratsastustalli sekä ulkoseikkailurata. Tekemistä olisi todellakin ollut useammallekin päivälle. Toivottavasti päästään pian uudestaan Kylpylä-hotelli Saimaahan!
 
Mutta nyt matka jatkuu kohti Tohmajärveä <3 Siellä vietetään koko loppuviikko, joka huipentuu sunnuntaina mun kummipojan rippijuhliin. Voisin kyllä lomailla (päivätyöstä toimistolla, PT-hommat kyllä maistuu näin lomallakin) vaikka vuoden jokaisena päivänä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti