lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kesäkuva-collection

Kesäloman ensimmäinen osa alkaa olemaan lopuillaan. Meillä on onneksi vielä elokuussa parin viikon pätkä koulujen alkamisen yhteydessä. On kyllä ollut tosi rentouttava loma ja kaksi viikkoa on tuntunut kyllä pidemmältä! Tässä vielä katsausta kuluneesta viikosta. Huomenna juhlimaan mun kummipojan rippijuhlia ja sitten onkin kotimatkan vuoro.
 
Majoituttiin yksi yö Värtsilässä Hotelli Joessa. Tämä pieni hotelli oli kaikin puolin ihana! Nimensä mukaisesti hotelli sijaitsee Jänisjoen varrella lähellä Venäjän rajaa. Huone oli tyylikäs ja palvelu tosi ystävällistä. 
 
 
 
 
Hotellin ovikyltit karjalaisittain :)
 

 

Käytiin torstaina Joensuussa katsomassa superpesistä Joensuun Maila - Sotkamon Jymy. Oli tosi hyvä peli. Joensuu voitti sarjaa johtavan Sotkamon varmoin ottein. Ihan laatuviihdettä! Ennen peliä saatettiin käydä vähän shoppailemassa ja mä saatoin tehdä jälleen kerran urheiluliikkeestä erinäisiä hankintoja... Mutta oli sentään alet joten se lienee lieventävä asiahaara :)
 
 
 

Perjantaiaamuna oltiin varattu melontaretki mulle ja miehelle. Lähdettiin Patsolankosken laavulta ja melottiin Värtsilään hotellin kulmalle. Aikaa meni noin 1,5 h oli kyllä ihanan rauhoittavaa, mutta samalla tuli hyvä käsi- ja keskivartalotreeni suoritettua.
Paikallinen melontayrittäjä vei meidät Patsolankoskelle ja sieltä livuttiin kahdestaan jokea pitkin.
 
 

Urakka suoritettu! Jä päällä uusi Joensuusta ostettu urheilutakki :)


 
 
 
 
 Melonnan jälkeen kiivettiin vielä Värtsilän lintutorniin ihailemaan maalaismaisemaa.
 

 

 

 
Perjantai-iltana Tohmajärvellä järjestettiin ilmaiskonsertti, jossa oli esiintymässä kylän oma tyttö Katri-Helena. Tohmajärven vuotuiset kyläjuhlat Potsipäivät täyttivät 40-vuotta ja sen tiimoilta koko viikon ajan on ollut kaikenlaista ohjelmaa.
 


Mies joutui vähän venymään mun seurana konsertissa, ilma nimittäin oli aika kolea ja konsertti pidettiin kesäteatterin katsomossa (eikä musiikkikaan tainnut oli ihan mieleistä). Mä taas tykkään vanhoista iskelmistä. Olen kuunnellut niitä lapsesta asti ja levyhyllystä löytyy sujuvasti iskelmävinyylit ja Guns 'n Roses vieretysten.

 
Tänään sitten Potsipäivillä oli Katri-Helenan raitin avajaiset. Kirkkokadun nimi ei virallisesti muuttunut (tästä hommasta taisi tulle paikkakunnan suurin kohu) mutta tosi tyylikkäästi kunta on mun mielestä asian hoitanut. Tien vieressä liehui Katri-Helenan raitti-liput ja Kirkkotieltä erkanevien teiden tienviitat on merkitty yllä olevin merkein. Tosi kiva.
 
Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna juhlia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti