perjantai 27. syyskuuta 2013

Tukka pois

Eilen se näytti vielä tältä...
 

Ja tänään sitten ihan muulta. Illalla nypittiin loputkin hiuspidennykset pois ja siinä olikin kova homma. Pidennyksiä oli tippunut itsestään jo niin paljon, että ajattelin homman olevan helppo, mutta olihan siinä vielä puuhaa. Urakoimassa oli mun lisäksi esikoinen ja mies :)

Pidennykset pysyi tosi hyvänä 7 kuukautta ja omat hiukset ehti kasvaa siinä ajassa tosi paljon. Hiukset on ihan hyväkuntoiset pidennyksien jälkeenkin, mitä nyt yllättäen vetävät tosi kiharaan! Se on outo juttu tällaiselle täysin suoraan hiuslaatuun tottuneelle henkilölle.

Eilen kävin hakemassa illalla treenien vetämisen jälkeen lapset mun vanhempien luota. Vähänkö oli ihanaa, kun äiti oli tehnyt meille mansikkavispipuuroa, mustikka-omenapiirakkaa ja kukkosia. Nam nam! Oletteko muuten koskaan syöneet kukkosia?

Oi herkkua!

Muistakaapa nyt syksyllä tällainen juttu:

Facebookissa on tällainen ryhmä. Muista heijastin!
 
Viikonloppuna suunnataan Hyvinkäälle kahvakuulan LC:n SM-kisoihin kannustamaan tuttuja. Ihan jännittää jo kuulakavereiden puolesta. Kisat järjestää Hakalanmäen Ryhti, ja heidän nettisivujen kautta kisoja voi seurata myös kotisohvalta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti