torstai 5. joulukuuta 2013

Joulumieli ja kotigymi osa 2

Joulukuu on jo pyörähtänyt käyntiin ja joulusuunnitelmat aika hyvällä mallilla. Onneksi päästään syömään valmiiseen pöytään ja lasten lahjatkin on jo melkein kaikki hankittu.

Kova pähkääminen on noissa lasten lahjoissa, mikä on tarpeeksi mutta ei liikaa. En tahtoisi kovasti mitään rompetta, kun sitä täällä jo on ihan riittämiin, mutta mitkä ns. järkilahjat olisi sitten kuitenkin lapsillekin mieluisia.

Näitä miettiessä vetää kyllä mielen matalaksi, kun tietää että kaikki lapset eivät syystä tai toisesta tule saamaan yhtään lahjoja. Se tuntuu niin pahalta, että ei oikein tekisi mieli edes ajatella sitä. Jos asian lakaisee maton alle lakkaako se olemasta?

Tosi iloinen yllätys oli, että mun duunissa on tehty auttaminen todella helpoksi. Osallistumme Joulupuu-keräykseen, eli jokainen halukas voi tuoda valmiiksi paketoidun joululahjan lapselle tänne toimistolle, ja täältä lahjat toimitetaan Keskuspuiston Nuorkauppakamarille eteenpäin toimitettavaksi. Lahjojen tulee siis olla uusia tai itse valmistettuja eli ei käytettyjä. Lahjojen keräyspaikkoja on ympäri Suomen ja täältä löydät kaikki keräyspisteet.


Mulla pakettiin sujahti uusi Barbie-dvd (josta omat lapset ovat kovasti tykänneet) sekä Barbie Fashionista nukke. Sitten vaan toimiston aulaan kuusen alle paketit odottamaan hakijoita. Tuli joulumieli <3. Se on ehkä vähän tässä jäänyt muiden asioiden jalkoihin, mutta luulenpa, että viikonloppuna itsenäisyyspäivän juhlinnan lisäksi tehdään muutakin jouluista. Ainakin lasten pikkujoulut on suunnitelmissa ja eiköhän ne joulukoristeetkin saa jo kaivaa esille.

Tosi kaunis kuusi ja tuoksuu ihanalle!Treenin puolesta eilen oli vuorossa kotigymillä yläkroppa-päivä. Mulla on punttitreeni ollut vähän jäissä, kun kahvakuula ohjausta on ollut tosi paljon ja oon tykästynyt myös tuohon kävelemiseen. Treenaamaan lähteminen kannattaa aina tehdä itselleen mahdollisimman helpoksi, niinpä suunnattiin taas kellariin nostelemaan. Ihan hyvän treenin saa tangolla, levypainoilla, kahvakuulalla ja omalla kehonpainolla tehtyä! Silti kyllä hankintalistalla on vielä säädettävät käsipainot kaksi kappaletta.

Lämmittelyksi käveltiin puolen tunnin lenkki (ja ihasteltiin ihmisten ulkovaloja).

Salilla ekana tehtiin kolme kierrosta etunojapunnerrus - pull over liikeparia. Molempia puoli minuuttia ja sitten vaihto. Pull overit tehtiin kahvakuulalla ja pallin päällä (palli siis yläselän alla), eli niska sai myös hyvää treeniä, kun sitä joutui kannattelemaan ilmassa.

Seuraavaksi kolme sarjaa kulmasoutua tangolla vuoronperään miehen kanssa.

Olkapäille tehtiin pystypunnerrusta tangolla ja pystysoutua kahvakuulalla. Sen päivänen ähinä oli, että onneksi oltiin kotigymillä, muualla olisi voinut tulla paheksuvia katseita...

Loppuun vielä hauiskääntö.

Hih hih, huomaakohan,
että oon ihan ihastunut käsittelemään näitä kuvia Snapseedissä...

Lopuksi ojentajalle kick back ja tämä alla oleva ojentajapunnerrus. Puoli tuntia ja treeni valmis.


 
Hyvät tuntemukset sai käsiin ja nyt houkuttaisi tehdä itselle kolmijakoinen ohjelma. Nyt oon vaan raapaissut liikkeet kasaan sen kummempia miettimättä, mutta heti se kipinä sieltä roihahti tuleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti