maanantai 23. joulukuuta 2013

Muscle Madnessin paluu

Nyt kun salilla tulee oltua asiakkaiden kanssa useana päivänä viikossa, ajattelin aloittaa uudestaan omankin suunnitelmallisemman punttitreenin. Niinpä tänään tein ekan treenin Optimal Performancen ohjelmalla. Mulla on siis vuoden punttiohjelmat, koska olin OP:n Muscle Madness valmennuksessa syksystä 2012 lähtien.

Tänään oli vuorossa hauis - ojentaja - olkapää - treeni. Jalat, pakarat ja yläselkä oli jo valmiiksi kipeenä eilisen treeneistä, joten käsitreeni oli ainoa mahdollisuus :) Ohjelmassa tehdään liikepareja ja parissa treenataan eri lihasryhmiä, joten tauot liikeparin välissä oli lyhyet.

Kova treeni oli. Pukkarissa takin pukeminen oli aikas haastavaa, kun voima käsistä oli ihan poissa. Kotona sitten ruokaa, kylmägeeliä, pienet päikkärit (ihanaa!) ja suihkun jälkeen vielä magnesiumsuihketta palautumiseen ja loppupäivä ja ilta lasten kanssa relailua. Katsottiin leffaa ja mä lueskelin rästissä olevia lehtiä ja kirjoja.

Katsotaan ehtisikö huomenna vielä tekemään pienen aamulenkin ennen jouluaaton tohinoita. Me mennään kaikkien lasten kanssa miehen vanhempien luo joulupuurolle, -saunaan ja syömään. Sitten illalla kotona katsotaan josko tonttu toisi lahjoja.


Ihanaa Joulua kaikille!
Kuvassa viime vuoden joulukuvaelman lapset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti