perjantai 20. joulukuuta 2013

Viikon varrelta

Viikko on vierähtänyt taas perjantaihin ja tänään oli viimeinen toimistopäivä ennen lomaa. Ihana pitkä viikko siis edessä lomaillen ja tehden PT-hommia. On se parhautta!
 
Viikon varrelle on taas mahtunut kaikenlaista mukavaa. Maanantaina oli hieronnassa taas aukomassa pahimpia jumeja, omatoiminen lihahuolto on taas parin viikon ajan jäänyt unholaan ja sen niittää minkä kylvää kipeän kropan muodossa. Illalla käytiin miehen kanssa lyhyellä intervallikävelyllä. Tehtiin pieniä pyrähdyksiä kävellen niin nopeasti kuin mahdollista. Tuli ihan Valentin Konosmainen olo kun veivasin lantiota että pääsisi nopeammin eteenpäin :) . Hah hah, oli varmaan tosi huvittava näky. Lenkin jälkeen kellariin vielä tekemään tekniikkaharjoituksia voimatangolla. Keskityin valakyykyn treenaamiseen. On siinä vielä työsarkaa!
 
Tiistaina käytiin juhlistamassa miehen synttäreitä Helsingissä. Vein hänen yllärinä Ryhmäteatteriin katsomaan Jäniksen vuosi komediaa. En olekaan aikaisemmin käynyt Ryhmäteatterissa, mutta menen varmasti toistekin! Valitettavasti keskiviikkona oli viimeinen näytös Jäniksen vuotta, joten omakohtaisesti kokemaan ei enää tällä erää pääse. Näytelmä perustuu löyhästi Arto Paasilinnan saman nimiseen kirjaan (jota en ole lukenut). Kirja on vuodelta 1975, mutta Ryhmäteatterin esitys hyvinkin ajankohtainen ja tätä päivää!
 
Unohtumaton kulttuuri-ilta Jäniksen seurassa.
 
Keskiviikkona oli sitten ekojen PT-asiakkaiden saliohjaukset iltapäivän ja illan aikana. Hyvään saumaan tuli vapaa aamupäivä, vein eskarilaisen koululle ja lipsuttelin samalla aamulenkin (oli älyttömän liukasta!). Sen jälkeen sain vielä reippaasti siivottua, pyykättyä ja paketoitua joululahjoja.
 
Ohjaukset meni hyvin huipputyyppien kanssa ja koko ajan putoilee uusia ajatuksia ja ideoita valmennuksen suhteen. Koitan niitä kirjailla ylös samaa tahtia ettei vaan pääse unohtumaan. On niin paljon opittavaa ja kehitettävää, tykkään kyllä tosi paljon!
 
Eilen olin myös salilla asiakkaan kanssa ja sitä ennen jäi reilu puoli tuntia aikaa, joten tein nopean oman painonnostotreenin. Ensin kepillä lämpöä ja tekniikkaa ja sitten tangolla rinnalleveto-etukyykkyä, pystypunnerrusta ja takakyykkyä. Lopuksi leuanvetotangossa lapanostoja. Ihan hyvän kokovartalotreenin saa tehtyä lyhyessäkin ajassa :)

Eilen illalla sellofaanitin aiemmin tehtyjä jouluherkkuja.
Tänään niillä kiiteltiin eskarin aikuisia sekä työkavereita.
 
Joulun aika on kyllä yhtä juhlaa. Tänään vielä illalla viikon toisille synttäreille ihanaisen siskontytön luo juhlimaan. Ja sitä ennen esikoisen joulujuhla Lohjan kirkossa, nessut taas mukaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti