sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 14. luukku

MerjanSportin Joulukalenteri - ravinto - liikunta - lepo - MIELI
_______________________________________________________________________

Joululahjavinkkejä mattimyöhäisille.

Jos joululahja on vielä hankkimatta tyttöystävälle, vaimolle tai vaikkapa itselle niin tästä lähtee pari vinkkiä.Six Deuce Vortex Fitness Leggings

Six Deuce uutuus Gazozilta


SIX DEUCE - Two-Toned Fitness Leggings 3.0, Pink uusi mitoitus
Toisetkin Six Deucet, koska trikoot vaan on parhaat treenipöksyt!
Löytyy täältä ja hinta näillä molemmilla on 79,90€


Kahvakuula 16kg


Kisamallin kahvakuulat (Original Russian) esimerkiksi Spartanilta. 16-kiloisen hinta on 79€ (+postikulut). Mulla on sekä Spartanin että Compact Fitin kuulia ja molemmat on huippuhyviä!

Miksi sitten valita kisamallin kuula? Itse asiassa hinta pieniin teräskuuliin verrattuna ei ole kovin paljon isompi. Kisakuulien etu on se, että fyysinen koko aina sama, vaikka kuulan paino muuttuukin. Kun siis opit tekniikan yhdellä kuulalla on se sama vaikka kuulan paino kasvaakin. Teräskuulissa kuulan pallon koko kasvaa kun painoa tulee lisää. Lisäksi kisakuulissa on hyvä, iso kahva.


Krippers treenihanska.

Nämä Krippersit on mun omalla ostos- / toivelistalla. Nämä ovat siis kämmensuojat, jotka korvaavat perinteiset treenihanskat. Mä en tykkää treenihanskoista enkä sellaisia juurikaan käytä muuta kuin leuanvetotreeneissä (ja mavessa jos tanko on sellainen inhottavan röpelöinen, että kädet nahkat kuoriutuu vetäessä).

Nämä siis tulevat vaan kämmenen suojaksi ja tuomaan pitoa. En ole itse koittanut, mutta olen kuullut paljon hyvää näistä. Hinta Tafferilla 19,95€.


Siinäpä pari lahjavinkkiä, jotka itsellekin kelpaisi ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti