maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 6. luukku

Ohhoh, viikonlopun luukut ovat jääneet avaamatta, joten tässäpä tulee :)
 
 
MerjanSportin Joulukalenteri - ravinto - liikunta - lepo - MIELI
_______________________________________________________________________________
 
Vuoden 2014 ollessa lopuillaan monet suuntaavat katseensa jo ensi vuoteen. Toiset tekevät uuden vuoden lupauksia, toiset luotaavat muuten vaan tavoitteitaan.
 
Mun suosikkitekniikka tavoitteiden suhteen on ns. Aarrekarttatekniikka. Olen tehnyt useita aarrekarttoja ja koen tekemisen tosi rentouttavaksi. Ja onpa sieltä kartoista aika moni asia toteutunutkin . Vuosia sitten liimasin karttaan Trainer4Youn koulutuslogoja. Silloin PT:nä toimiminen oli hyvin kaukainen ajatus ja nyt se on totta :) Ja onpa siellä kartassa ollut mies ja vauvakin...
 
Aarrekarttatekniikka voi siis olla yksi hauska keino selvittää ja visualisoida omia haaveita ja tavoitteita. Aarrekartan idea on leikata lehdistä kuvia ja lauseita, jotka kuvaavat sinulle haaveitasi ja tavoitteitasi. Kuvat voivat olla esimerkiksi tunnelmaltaan sellaisia miltä haluaisit sinusta tuntuvan, kaiken ei tarvitse olla konkreettista. Liimaa kuvat isolle kartongille ja aseta aarrekartta sellaiseen paikkaan, jossa näet sen joka päivä. Voit vaikkapa ottaa kartasta kuvan ja tallentaa sen puhelimen taustakuvaksi. Aarrekarttaa tehdessä ajattele, että kaikki on mahdollista! Sinulla ei ole mitään esteitä ja voit unelmoida ihan mistä tahansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti