tiistai 22. lokakuuta 2013

200 BU-kyykkyä myöhemmin

Persukset ovat päässeet tänään hommiin! Vetäistiin sekä Sammatin että Saukkolan treenissä 400-haaste, joka laittaa kyllä kropan ihanasti koville.

400-haasteessa tehdään neljä kierrosta, jokaisella kierroksella työntöä, rinnallevetoa, BU-kyykkyä ja tempausta siten että ekalla kierroksella jokaista liikettä tehdään 40, tokalla 30, kolmannella 20 ja neljännellä 10. Yhteensä siis jokaista liikettä tulee 100 toistoa ja kaikkia yhteensä 400.

Tämän setin kun vetäisi kaksi kertaa niin tuli tehtyä 200 BU-kyykkyä illan aikana. BU-kyykyssä otetaan kahvakuula syliin pohja ylös päin ja kyykätään. Kyykystä noustua nostetaan vielä kuula suorille käsille pään yläpuolelle. Mahdankohan mä huomenna päästä sängystä ylös... Nyt jo tuntuu aika napakalta lonkissa.

Onneksi ton tiukan rypistyksen jälkeen ehdittiin tekemään molemmissa paikoissa kunnon palauttavat venytykset. Kehon huolto on jäänyt taas liian vähiin ja siitä seurauksena niskat ja hartiat jumittaa.

Kotonakin on puuhaa riittänyt. Olen siivonnut kaappeja ja heittänyt romua roskiin ja kierrätykseen. Päätettiin ottaa Karisma-kirpputorilta pöytä, joten kaikki sinne shoppailemaan! Siinä siivotessa löytyi kaikenlaista mitä ei tiennyt hukassa olevankaan, kuten viime talvisen takin taskusta auton vara-avaimet... Toinen ihana löytö oli kuopukset ultrakuvat. Kuopus on siis kuusivuotias ja kun tulin häntä synnyttämästä en enää löytänyt ultrakuvia mistään. Olin tosi pahoilla mielin kun oli ne hävittänyt. Nyt ne sitten löytyivät ja mistä... No siitä kassista joka mulla oli laitoksella mukana. En sitten ole sitä käyttänyt yli kuuteen vuoteen. Mitäköhän vielä löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti