torstai 31. lokakuuta 2013

Sadas kirjoitus ja sadonkorjuu

Hei, tämä on sadas blogipostaus täällä uuden blogin puolella. Jee! Vanhat kirjoituksethan löytyy täältä.

Tiistaina kahvakuulattiin taas kahden tunnin voimin ensin Sammatissa ja sitten Saukkolassa. On mahtavaa käydä vetämässä treenejä, kun porukka on niin motivoitunutta ja innokasta. Edellisen viikon aika tiukan 400-haaste-treenin jälkeen tällä kertaa hinkattiin taas enemmän tekniikkaa.

Sammatin porukan kanssa alkuun tehtiin keppijumppana painonnostoliikkeitä, kun koulun salista kepit löytyy. Tehtiin peräkkäin maastaveto - rinnalleveto - etukyykky - pystypunnerrus - takakyykky-sarjaa. Voisi ostaa kepit itsellekin, että saataisiin muuallakin tehtyä keppijumppaa. Ongelmana vaan alkaa olemaan auton tavaratilan koko. Vaikka olen ominut miehen isomman auton, ei kohta enää lisävarusteita mahdu mukaan kuulien ja putkirullien lisäksi. Mikä avuksi? Peräkärry? Pakettiauto? Oma sali? In my dreams...

Eilen olin taas Sarilla hieronnassa ja käsiteltiin mun jumissa olevaa niska-hartiaseutua. Olen jo ryhdistäytynyt oman asennonhallinnan suhteen eli näyttöpäätteellä ja autossa korjaan jatkuvasti asennon paremmaksi. Tuppaa hartiat kääntymään ja pää valahtamaan eteen, jos en pidä tosi tarkasti huolta ryhdistä. Mutta on se niska jumissa silti. Nyt koitan käyttää automatkat hyödyksi ja kohauttelen hartioita ja teen niskalle edestakaista liikettä siten että vuoronperään vedän leuan rintaan (tehden kaksoisleuan) ja työnnän eteen (kuin kilpikonna). Tosi ikävää tällainen kipu ja jumitus.

Tänään jumppaillaan Hiiden opiston porukan kanssa. Tehdäänkin tänään kuntopiiri!

Ja tässä vielä meidän sadonkorjuukuva. Keväällä istutetut paprikat ovat nyt talven korvalla innostuneet tuotteliaiksi.


Sato. Kyllä on niin rakkaudella kasvatetut paprikat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti